Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΚΥΜΗ 0-6

Αναμενόμενη ήταν η επικράτηση της Κύμης στην έδρα του Ασπρόπυργου, με τους Ευβοιώτες να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα.



Η Κύμη… ξέσπασε απέναντι στον Ασπρόπυργο, με τον Τσαλιαγκό να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς πέτυχε χατ-τρικ με γκολ στο 30’, το 63’ και το 89’. Το σκορ είχε ανοίξει στο 11’ με το φάουλ το Σαββίδη, ο Γκάτσης είχε σκοράρει στο 52’ ενώ ο Γεωργουδάκης στο 91’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Η Κύμη είχε κι ένα δοκάρι στο 60’ με τον Γκάτση και με τη νίκη της αυτή έφτασε τους 11 βαθμούς, μαζί με Παναργειακό και Λουκίσια, ενώ ο Ασπρόπυργος έμεινε στην τελευταία θέση χωρίς να έχει συγκεντρώσει βαθμούς παραμένοντας στους -2 με τους οποίους ξεκίνησε το πρωτάθλημα.
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Τσίγκος, Φραντζάς, Φραγκόπουλος, Συμεοφορίδης, Σαγκλής, Πεΐδης, Μουσάκας, Βασιλειάδης, Σιδηρόπουλος (80' Μαυρίδης), Ζωγράφος, Λακάι (60' Λούμπασης)
ΑΟ ΚΥΜΗΣ: Δουρέκας, Μάλλιος (71' Αναστασίου Β.), Μπλατσιώτης, Κύρου, Καραμπίνης, Κραβαρίτης (75' Γεραντώνης), Καλογερόπουλος, Σαββίδης (81' Κόκκος), Τσαλιαγκός, Γκάτσης, Γεωργουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: