Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΒΕΡΚΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ KONTASTASPOR . KAI ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ .
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑΣ . ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΕΚ . ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ . ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΩΝΤΑΣ ΠΑΡΕΙ  ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣ 20 /9 /2012 . Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΑΦΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ  ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΦΙΑΧΤΕΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ . 
ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΙΝΔΙΛΗ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΙΡΙΖΕΙ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΤΣΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ . 
ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΙΝΔΙΛΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ  ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ . 
ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΑΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: