Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ-ΝΕΩΝ ΤΗΣ 1-2-2012

Σας παραθέτουμε το υπ.΄ αριθμ. 387/31.1.2012 έγγραφο της Ε.Π.Ο., με το οποίο αναβάλλονται και ορίζονται οι αγώνες Μικτών ομάδων Παίδων και Νέων της 01.02.2012.
Πατήστε εδώ, για να δείτε το έγγραφο!

ΕΠΣΕ:ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας Νέων «ΕΥΑΓΓ. ΚΟΤΣΑΡΗΣ» Α.Ο. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ-Α.Σ. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ, θα διεξαχθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 06.02.2012 ώρα 15:30, στο γήπεδο Λουκισίων και όχι Τετάρτη 01.02.2012.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Ε ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ-''Α.Ο ΚΑΡΥΣΤΟΥ-Α.Ε ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ=1-2'

Με νίκη απέναντι στην ομάδα της Καρύστου η ομάδα μας συνέχισε της καλές της εμφανίσεις. Με πέντε ποδοσφαιριστές 16 ετών στην βασική της ενδεκάδα η ομάδα μας από το πρώτο λεπτό και με ευνοϊκό τον αέρα πίεσε την ομάδα της Καρύστου αλλά χωρίς να σημειώσει κάποιο γκολ μέχρι το 30΄ όταν ο Κουλοχέρης με ...ωραία προσπάθεια πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 0-1. Σ την συνέχεια και στο 40΄η ομάδα της Καρύστου στην μοναδική της φάση και ύστερα από κτύπημα φάουλ και λάθος αμυντικής λειτουργίας της ομάδας μας ο Καλόγηρος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια και ισοφάρισε σε 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο κα με ευνοϊκό αέρα για την γηπεδούχο ομάδα αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού δίνοντας χώρο αλλά με σωστή αμυντική λειτουργία και υπομονή στο παιχνίδι μας καταφέραμε τρείς φορές να φτάσουμε με αξιώσεις απέναντι στην αντίπαλη εστία χωρίς όμως να μπορέσουμε να σημειώσουμε κάποιο γκολ. Αντιθέτως σε μία φάση στο 75΄μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί γκολ όταν σε δυνατό σουτ ο Αραβανής έδιωξε την μπάλα και στη συνέχει κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας μας .Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο εστίες χωρίς όμως την μεγάλη φάση. Φτάνοντας όμως στο 90΄ο Κουλοχέρης μόνος απέναντι στο τερματοφύλακα και έτοιμος να σκοράρει ανατράπηκε και το καθαρό πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Μαριέτης κάνοντας το 1-2.

Α.Ε.Λ. Αραβανής , Σίδερης, Γκάβαλης Τσιμπός Παν.[71΄Μικράκης Κων.], Μπούρικας, Τσαλιαγκός [82΄Ξύδης], Μπαλόζι Ηρ., Ντουλαβέρης, Κατσαρής, Κουλοχέρης, Μαριέτης.
Η ομάδα μας ευχαριστεί την ομάδα της Καρύστου και ιδιαίτερα τον αθλητή τηςΜπόκαρη για την άψογη φιλοξενία.
 Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει με τα Κόσκινα την Κυριακή 5/2 στο γήπεδο των Φύλλων και ώρα 15.00.
Μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα μας για τα νέα της ομάδας και της σχολής ποδοσφαίρου.
www.aelilantiou.gr

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΣΤΟΝ Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ

ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ Ο Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ.Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΥΜΙΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ.ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΕΙΝΑΙ:2011-2012 -ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ,2010-2011(ΚΟΡΙΝΘΟΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗ)-2009-2010(ΡΟΔΟΣ Β' ΕΘΝΙΚΗ) ΚΑΙ (ΒΥΖΑΣ Μ. Γ'ΕΘΝΙΚΗ)2008-2009 (ΚΟΡΙΝΘΟΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗ)-2007-2008 (ΚΟΡΙΝΘΟΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗ)-2006-2007(ΚΟΡΙΝΘΟΣ Δ'ΕΘΝΙΚΗ)-2002-2003(ΚΑΛΛΙΘΕΑ Α' ΕΘΝΙΚΗ).

Ο ΝΤΑΒΟΡ ΓΙΑΚΟΒΛΕΒΙΤΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ

Ο ΝΤΑΒΟΡ ΓΙΑΚΟΒΛΕΒΙΤΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΛΛΙΑΡΗ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΟΓΙΑ.Ο ΝΤΑΒΟΡ ΓΙΑΚΟΒΛΕΒΙΤΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΡΦΥΩΝ-ΣΤΕΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

ΥΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΤΩΝΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ Ο Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ.Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΑΟΧ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΜΟΝΟΣ -ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΠΑΡΟΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ.

O ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ ΧΟΡΕΥΕΙ

Στην όμορφη Κοσμική ΤΑΒΕΡΝΑ  "ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ" η Οικογένεια του Α.Π.Κ.Ο. ΔΡΟΣΙΑΣ θα διοργανώσει και φέτος τις Μεγάλες Αποκριές 25 Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο την ετήσια χοροεσπερίδα της που αποτελεί κάθε χρόνο το πρώτο κοσμικό γεγονός της Δροσιάς.   Το φαγητό εξαιρετικής ποσότητας και ποιότητας θα το επιμεληθεί ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Γιάννης Λάμπρου, ενώ την διασκέδαση θα την αναλάβει έμπειρος και μετρ του είδους D.J.     
  Θα τιμηθούν παλαιοί παράγοντες και ποδοσφαιριστές της ομάδας και θα γίνει κλήρωση με πλούσια δώρα για τους καλεσμένους.
        Γλέντι για όλα τα γούστα μέχρι το πρωί και όποιος αντέξει.

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ FOOTBALL LEAGUE ΚΑΙ FOOTBALL LEAGUE 2

Την απόφαση να μη γίνουν τα παιχνίδια της Football League και της Football League 2 από 1 Φεβρουαρίου μέχρι και 5 του μηνός, ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή. Κάτι που σημαίνει πως οι αγώνες της 15ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Β' Εθνικής, αλλά και τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής στη Β' Εθνική και της 9ης στη Γ' Εθνική.
"Μετά την ανακοίνωση του ΠΣΑΠ περί συμμετοχής των μελών- ποδοσφαιριστών του σε αποχή από τους αγώνες πρωταθλήματος Β& Γ Εθνικής κατηγορίας από 1-2-2012, είμαστε υποχρεωμένοι ως διοργανώτρια αρχή να αναστείλουμε την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων των κατηγοριών αυτών από την Τετάρτη 1-2-2012. Συνεπώς δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες των πρωταθλημάτων αυτών την 1-2-2012 και 5-2-2012.
Η απόφαση αυτή, παρά τις περί του αντιθέτου προσπάθειες των ομάδων ελήφθη λόγω της συμμετοχής των ποδοσφαιριστών στην αποχή που προκήρυξε ο ΠΣΑΠ και την συνεπεία αυτής αδυναμίας τους να συμμετάσχουν στους ανωτέρω αγώνες πρωταθλήματος".

ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΥΛΛΙΩΤΗΣ:''Η ΘΗΒΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ''

Στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της βρίσκεται η Θήβα, καθώς ο πρόεδρός της, Θανάσης Βυλλιώτης, τόνισε πως η ομάδα θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.
Με δηλώσεις του στο Star Κεντρικής Ελλάδας, ο πρόεδρος των «κοκκινόμαυρων» επισήμανε πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τους παράγοντες της πόλης, που έχουν δείξει αδιαφορία στην προσπάθεια που γίνεται από την αρχή της χρονιάς.
Το ΔΣ της Θήβας συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας (30/1), ωστόσο τα προβλήματα είναι πολλά και δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Δ' Εθνική η ομάδα.

ΣΤΟΝ Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ

Έναν έμπειρο άσο πήρε ο ΑΟ Χαλκίδας για την ενίσχυση της θέσης κάτω από τα δοκάρια, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Λευτέρη Τοπαλίδη.
Ο 33χρονος γκολκίπερ έχει μεγάλη εμπειρία στις επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς αγωνίστηκε σε Δόξα Δράμας, ΠΑΟΝΕ και Ζάκυνθο. Πλέον ανήκει στη Χαλκίδα και θα τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές Νέων Ε.Π.Σ. Εύβοιας, να βρίσκονται στο Ενωσιακό γήπεδο την Τετάρτη 1.2.2012 και ώρα 13:00.
Πατήστε εδώ, για να δείτε τα ονόματα!

ΕΠΣΕ:ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

Σας γνωρίζουμε ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Νομό μας, η κοπή πρωτοχρονιατικής πίτας που ειχε προγραμματιστεί για τα σωματεία Νοτίου Ευβοίας την Τετάρτη 1.2.2012 στα Χάνια Αυλωναρίου, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

3ο ΣΑΛΟΝΙ ΓΑΜΟΥ - ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ


ΛΟΥΚΙΣΙΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ 0-0

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ευβοϊκό ντέρμπι της αγωνιστικής, στον 7ο όμιλο της Δ’ Εθνικής.



Τόσο τα Λουκίσια όσο και η Χαλκίδα προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη ωστόσο αυτό δεν ήρθε με αποτέλεσμα να τελειώσουν το ματς χωρίς τέρματα και να πάρουν από ένα βαθμό. Οι καλές φάσεις δεν ήταν ιδιαίτερα πολλές με τον Καλογερόπουλο στο 20’ να απειλεί τον Σουτζόγλου αλλά τον τερματοφύλακα των Λουκισίων να είναι στη σωστή θέση.
Στο 31’ και το 34’ έγιναν δυο ακόμα καλά σουτ από πλευράς Χαλκίδας ενώ στο 77’ ο Ανέστης δεν σημάδεψε σωστά. Στο τελευταίο λεπτό έγινε η φάση του αγώνα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή τους, με τον Σκριβάνο να σουτάρει ελάχιστα άουτ από πλεονεκτική θέση.
ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ: Σουτζόγλου, Ματζώρος, Μπαρκώσης, Καραμπάς, Ζαχαριάς, Ευσταθίου, Ανέστης, Δήμου, Μιμιγιάννης, Τσοπάνης (46' λ.τρ. Σκριβάνος), Φαρούκ
ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Μόνος, Καλλιμάνης, Θωμάς, Μπακρής (46΄Τούρλας), Νικολόπουλος, Γιογιός, Μανιάτης, Καλογερόπουλος (77' Παστός), Ταυταρίδης (64' Γκιόκας), Καρακατσάνης, Λέκκας

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΚΥΜΗ 0-6

Αναμενόμενη ήταν η επικράτηση της Κύμης στην έδρα του Ασπρόπυργου, με τους Ευβοιώτες να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα.



Η Κύμη… ξέσπασε απέναντι στον Ασπρόπυργο, με τον Τσαλιαγκό να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής καθώς πέτυχε χατ-τρικ με γκολ στο 30’, το 63’ και το 89’. Το σκορ είχε ανοίξει στο 11’ με το φάουλ το Σαββίδη, ο Γκάτσης είχε σκοράρει στο 52’ ενώ ο Γεωργουδάκης στο 91’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Η Κύμη είχε κι ένα δοκάρι στο 60’ με τον Γκάτση και με τη νίκη της αυτή έφτασε τους 11 βαθμούς, μαζί με Παναργειακό και Λουκίσια, ενώ ο Ασπρόπυργος έμεινε στην τελευταία θέση χωρίς να έχει συγκεντρώσει βαθμούς παραμένοντας στους -2 με τους οποίους ξεκίνησε το πρωτάθλημα.
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Τσίγκος, Φραντζάς, Φραγκόπουλος, Συμεοφορίδης, Σαγκλής, Πεΐδης, Μουσάκας, Βασιλειάδης, Σιδηρόπουλος (80' Μαυρίδης), Ζωγράφος, Λακάι (60' Λούμπασης)
ΑΟ ΚΥΜΗΣ: Δουρέκας, Μάλλιος (71' Αναστασίου Β.), Μπλατσιώτης, Κύρου, Καραμπίνης, Κραβαρίτης (75' Γεραντώνης), Καλογερόπουλος, Σαββίδης (81' Κόκκος), Τσαλιαγκός, Γκάτσης, Γεωργουδάκης

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ

Σε τρία σημεία έχουν ρίξει το βάρος τους όλοι στην ΑΕΚ, προκειμένου η ομάδα να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.



Τρία είναι τα βήματα που θα μπορέσουν να οδηγήσουν σε λύση και που θα πρέπει να ακολουθήσει η Ένωση το προσεχές διάστημα.
Είναι η συνάντηση που θα έχουν την Τρίτη (31/01) οι μέτοχοι, οι επαφές με τη Morgan Stanley για τη ρύθμιση του ομολογιακού δανείου και η ταμειακή διευκόλυνση που μπορεί να υπάρξει.
Για το πρώτο βήμα, οι Πέτρος Παππάς και Ντέμης Νικολαϊδης έχουν αναλάβει τις επαφές για να μαζευτεί και πάλι η ομάδα του 2004 για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Ωστόσο, ερωτηματικό παραμένει αν κάτι τέτοιο συμβεί, παρά την αισιοδοξία που έβγαινε από αρκετούς.
Στο δεύτερο μέρος, θα υπάρξουν επαφές με τη Morgan Stanley για την αποπληρωμή του ομολογιακού δανείου. Ακόμη και σε περίπτωση που δεν πληρωθεί από τους μέτοχους, τουλάχιστον να έχουν μικρό ποσό που θα πρέπει να δοθεί από τον επόμενο.
Τέλος, υπάρχει και η άμεση ανάγκη για χρήματα, καθώς χρειάζονται 6 εκατ. ευρώ. Για αυτό το λόγο, η ΑΕΚ θα αναζητήσει τη λύση της ταμειακής διευκόλυνσης, βάζοντας ενέχυρο τα χρήματα που αναμένονται από την υπόθεση του Μάκη Ψωμιάδη

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 0-0 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ









ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΙΟΝΑΣ:''ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ...''

Ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με τον Πανσερραϊκό.
Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ισόπαλο (0-0) με τον Πανσερραϊκό, ο Αντώνης Πριόνας δήλωσε: «Μία σημαντική ευκαιρία έγινε στον αγώνα και την είχαμε εμείς. Εάν οι παίκτες μου δείχνουν το ίδιο πρόσωπο σαν το σημερινό σε κάθε αγώνα, τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα στη συνέχεια. Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.
Το παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων τώρα είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Καλή συνέχεια στον Πανσερραϊκό. Όσο για τον διαιτητή, πιστεύω ότι μας αδίκησε. Η κόκκινη στον Ζουλιώτη ήταν άδικη. Μας έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι».

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ=0-0-''ΑΓΓΙΞΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ''

Σκούρα τα βρήκε ο Πανσερραϊκός στα Ψαχνά με αντίπαλο τον τοπικό Ηρακλή και "πέταξε" δύο πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι της ανόδου (0-0). Τα Λιοντάρια δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων ενός τέτοιου αγώνα, ενώ κινδύνεψαν να φύγουν με άδεια χέρια, όταν στο 65' οι γηπεδούχοι απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν την νίκη.Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Σέγκος έβγαλε την σέντρα, ο Θάνος πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα "έγλειψε" το οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητής ήταν ο Τίκας (Καρδίτσας), ο οποίος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Βουτσιά, Τάντιτς του Πανσερραϊκού.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Τόλιος, Μάτσος, Μπακομήτρος, Αλέξαντροβιτς (75' Ντελέκος), Σέγκος, Ρεπετσάς, Πλάτανος, Ποκόνγκ (83' Γκότοβος), Θάνος (70' Τσοκάνης), Λιόσης, Ζουλιώτης.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Κουτζαβασίλης, Περπερίδης, Παντελιάδης, Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς, Τριανταφύλλου, Τσαούσης (66' Μπανγκουρά), Ανάκογλου, Στεφανίδης, Τάντιτς, Βουτσιάς (46' Ντιόγκο).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ

Το πρόγραμμα της 15ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος  FOOTBALL LEAGUE  Ο.Π.Α.Π. είναι: 
 
ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΕΔΡΑ - ΓΗΠΕΔΟ – ΠΟΛΗ
ΗΜ/ΝΙΑ – ΩΡΑ
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
ΓΗΠ. "Γ.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ"
ΑΓΥΪΑΣ - ΠΑΤΡΑΣ
01/02/12
15:00OTETV
Α.Ε.Λ ΚΑΛΛΟΝΗ
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΓΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
01/02/12
15:00
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ 
ΜΕΓΑΡΩΝ
01/02/12
15:00
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ 
ΜΑΛΕΜΕ
01/02/12
14:00
ΒΕΡΟΙΑ
ΦΩΚΙΚΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 
ΒΕΡΟΙΑΣ
01/02/12
15:00
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ 
ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
01/02/12
17:00OTETV
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ
1ο ΟΑΚΑ 
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
01/02/12
15:00
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ
ΔΗΜ. ΣΤ. "ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ"
ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
01/02/12
15:00
ΛΑΡΙΣΑ 1964 
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΓΗΠ.F.C.AEL ARENA
ΛΑΡΙΣΑΣ
01/02/12
15:00

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Δ' ΕΘΝΙΚΗ(7ος ΟΜΙΛΟΣ)

1. ΚΟΡΙΝΘΟΣ  26
2. ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ  24
3.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 20 

4.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ   19

5.
ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΕΡΜΗΣ  17
6. ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ    16
 
7.
ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ   16
8. Α.Ο. ΚΥΜΗΣ      15
9. Α.Ο. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ  15
10. ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ  15
11. ΘΗΒΑ    13
12. ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ   10

13.
ΠΟΡΟΣ    9
14. ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ    0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ FOOTBALL LEAGUΕ

1 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ   31
2 ΒΕΡΟΙΑ    31
3 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ   29  
4 ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΩΜΗΣ   24
5 ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ   22 

6
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ   20
7 ΚΑΛΛΟΝΗ    19
8
Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑ   19
 
9 ΠΙΕΡΙΚΟΣ   19
10 ΚΑΛΛΙΘΕΑ    19
11
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ    18 

12
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ   16
 
13 ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ   14
14 ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ   14
15 ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ    13
16 ΦΩΚΙΚΟΣ    13
17 ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ   11
18 ΔΙΑΓΟΡΑΣ   3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ


ΟμάδαΑγώνεςΝΙHΓκολ ΥΓκολ ΚΠοινήΒαθμολογία
ΑΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 18 14 3 1 39 11 0 45
ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ 18 12 3 3 36 12 0 39
ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 18 11 4 3 31 12 0 37
ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ 18 10 3 5 30 15 0 33
ΑΟ ΚΡΙΕΖΩΝ 18 9 4 5 34 17 2 29
ΑΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 18 8 6 4 25 23 2 28
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ & ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 18 8 3 7 20 20 0 27
ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ 18 7 3 8 24 24 0 24
ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 18 7 3 8 21 25 0 24
ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 18 6 1 11 20 45 0 19
ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ 18 5 3 10 27 35 0 18
ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣ 18 4 5 9 17 29 0 17
ΑΟ ΩΡΕΩΝ 18 5 2 11 16 29 0 17
ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ 18 5 2 11 18 37 0 17
ΦΣ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 18 4 3 11 19 30 0 15
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΕΥΣ Σ.Φ.Χ. 18 3 4 11 14 27 0 13

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ


ΟμάδαΑγώνεςΝΙHΓκολ ΥΓκολ ΚΠοινήΒαθμολογία
ΑΟ ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 16 13 3 0 34 10 0 42
ΑΟ ΔΥΣΤΟΥ 16 12 3 1 39 5 0 39
ΑΟ ΣΚΥΡΟΥ 16 10 4 2 41 15 0 34
ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ 16 10 3 3 34 16 0 33
ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ 16 9 4 3 29 16 0 31
ΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ 16 6 2 8 23 24 0 20
ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ 16 5 4 7 18 30 0 19
ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ 16 4 6 6 16 20 0 18
ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ 16 5 2 9 11 21 0 17
ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ 16 5 2 9 18 29 0 17
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΥΡΙΠΟΥ 16 4 3 9 16 31 0 15
ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ 16 4 2 10 27 31 0 14
ΑΟ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ 16 2 3 11 10 39 0 9
ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 16 1 3 12 6 35 0 6

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ


ΟμάδαΑγώνεςΝΙHΓκολ ΥΓκολ ΚΠοινήΒαθμολογία
ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 17 13 2 2 43 15 0 41
ΑΣ ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ 16 12 2 2 45 14 0 38
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 17 11 3 3 29 10 0 36
ΑΕ ΚΑΘΕΝΩΝ 17 9 4 4 27 17 0 31
ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ 17 9 3 5 31 25 0 30
ΑΕΚ ΝΕΟΥ ΠΥΡΓΟΥ 17 8 1 8 29 28 0 25
ΣΚΕΠΑΣΤΗ 17 8 1 8 30 31 0 25
ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ 17 6 3 8 15 25 0 21
ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ 17 5 2 10 17 28 0 17
ΕΝΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ 17 4 5 8 18 34 0 17
ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑ 17 4 4 9 27 39 0 16
ΑΟ ΠΙΣΣΩΝΑ 17 3 4 10 18 32 0 13
ΑΟ ΑΤΤΑΛΗΣ 16 3 3 10 12 26 0 12
ΑΟ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ 17 2 5 10 17 34 0 11

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ


ΟμάδαΑγώνεςΝΙHΓκολ ΥΓκολ ΚΠοινήΒαθμολογία
ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΟΣΙΑΣ 17 12 3 2 36 13 0 39
ΕΡΜΗΛΙΟΣ ΑΝΘΗΔΩΝΟΣ 17 9 5 3 35 20 0 32
ΑΟ ΖΑΡΑΚΩΝ 17 10 2 5 39 25 0 32
ΑΟ ΤΡΑΧΗΛΙΟΥ 17 8 4 5 30 19 0 28
ΑΟ ΕΡΑΠΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 17 7 5 5 34 31 0 26
ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ 17 8 2 7 33 38 0 26
ΑΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ 17 7 1 9 21 20 0 22
ΠΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 17 6 4 7 15 21 0 22
ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 17 6 2 9 21 25 0 20
ΑΕ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17 5 4 8 33 34 0 19
ΑΕ ΑΝΔΡΟΝΙΑΝΩΝ 17 4 7 6 29 32 0 19
ΑΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΧΛΑΔΕΡΗΣ 17 4 6 7 20 28 0 18
ΑΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ 17 4 4 9 15 33 0 16
ΑΟ ΛΗΛΑΣ ΜΙΣΤΡΟΥ 17 2 5 10 26 48 0 11

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ


ΟμάδαΑγώνεςΝΙHΓκολ ΥΓκολ ΚΠοινήΒαθμολογία
ΑΠΣ ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ 16 13 1 2 45 11 0 40
ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΨΑΧΝΩΝ 16 12 3 1 29 8 0 39
ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ 16 12 1 3 45 14 0 37
ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ 16 10 0 6 32 19 0 30
ΑΕ ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙΟΥ 16 8 3 5 38 28 0 27
ΑΟ ΚΑΜΑΡΕΣ 16 9 0 7 28 35 0 27
ΑΟ ΑΡΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ 16 7 2 7 23 22 0 23
ΑΟ ΑΓΙΟΥ 16 7 2 7 25 27 0 23
ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣ 16 6 3 7 24 32 0 21
ΑΟ ΚΑΜΑΡΙΩΝ 16 6 2 8 19 29 0 20
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ 16 4 0 12 19 34 0 12
ΟΠΑ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ 16 3 2 11 20 38 0 11
ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 16 2 2 12 17 43 0 8
ΑΟ ΒΟΥΤΑ 16 2 1 13 15 39 0 7

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ


ΟμάδαΑγώνεςΝΙHΓκολ ΥΓκολ ΚΠοινήΒαθμολογία
ΑΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΟΚΤΩΝΙΑΣ 13 11 0 2 27 9 0 33
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΤΙΚΑ 13 7 1 5 20 14 0 22
ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 13 6 3 4 26 16 0 21
ΑΛΚΙΜΟΣ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ 13 5 2 6 19 30 0 17
ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ 13 4 2 7 21 33 0 14
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 13 4 1 8 17 19 0 13
ΑΟ ΚΑΝΗΘΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 12 3 1 8 17 26 12 -2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ


ΟμάδαΑγώνεςΝΙHΓκολ ΥΓκολ ΚΠοινήΒαθμολογία
ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΟΧΙΟΥ ΚΗΡΕΩΣ 11 8 2 1 29 9 0 26
ΑΕ ΤΑΞΙΑΡΧΗ 11 6 2 3 23 11 0 20
ΕΛΛΗΝΙΚΑ 11 5 2 4 23 17 0 17
ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 10 3 5 2 21 16 0 14
ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 10 3 1 6 16 24 0 10
ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΓΔΙΝΩΝ 11 1 0 10 7 42 0 3

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE(14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ=0-4
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ=0-0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΚΑΛΛΟΝΗ=2-1
ΦΩΚΙΚΟΣ-ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ=1-0
ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Χ.=0-0
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ  ΑΣΤΕΡΑΣ-ΒΕΡΟΙΑ=1-2
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ=0-2
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ=2-1
ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΛΑΡΙΣΑ=1-0

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ(11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ - ΠΟΡΟΣ=4-0
ΘΗΒΑ - ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ=0-1
ΑΣΠΡΑ ΣΠΙΤΙΑ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ=2-0
ΛΟΥΚΙΣΙΑ -Α.Ο ΧΑΛΚΙΣ=0-0
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ  - ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ= 2-2 
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ -ΚΥΜΗ=0-6 
ΕΝΩΣΗ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ  - ΚΟΡΙΝΘΟΣ=0-1

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ (18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


Ημ/νίαΏρα ΈναρξηςΔιαγωνιζόμενες ΟμάδεςΓήπεδοΑποτέλεσμα
28-01-1215:00ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ - ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣΕνωσιακό1-2
28-01-1215:00ΑΟΦ ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ - ΦΣ ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥΒασιλικού1-1
28-01-1215:00ΑΕ ΠΡΟΠΟΝΤΙΣ - ΑΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣΔημ. Στ. Χαλκίδας0-1
28-01-1215:00ΑΟ ΚΡΙΕΖΩΝ - ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣΓυμνού1-1
28-01-1215:00ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ - ΑΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥΠάλιουρα2-2
29-01-1215:00ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ & ΑΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣΕρέτριας2-0
29-01-1215:00ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΕΥΣ Σ.Φ.Χ. - ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥΦύλλων1-1
29-01-1215:00ΑΟ ΩΡΕΩΝ - ΑΣ ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥΝέου Πύργου1-1

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


Ημ/νίαΏρα ΈναρξηςΔιαγωνιζόμενες ΟμάδεςΓήπεδοΑποτέλεσμα
28-01-1215:00ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ - ΑΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥΒαθέος Αυλίδας2-2
28-01-1213:00ΑΟ ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΣΚΥΡΟΥΑμαρύνθου2-3
28-01-1215:00ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ - ΑΟ ΔΥΣΤΟΥΚοσκίνων0-0
29-01-1215:00ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ - ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥΚαρύστου1-2
29-01-1215:00ΑΟ ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥΝεοχωρίου3-0
29-01-1215:00ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥΚαλαμακίδη0-2
29-01-1215:00ΑΟ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΥΡΙΠΟΥΜονοδρίου0-2

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


Ημ/νίαΏρα ΈναρξηςΔιαγωνιζόμενες ΟμάδεςΓήπεδοΑποτέλεσμα
28-01-1215:00ΕΝΩΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΑΠΣ ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣΣτενής0-6
28-01-1215:00ΠΑΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ - ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΤΩΝΤΑΠολιτικών2-1
28-01-1215:00ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΣΚΕΠΑΣΤΗΙστιαίας4-0
29-01-1215:00ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ - ΑΕΚ ΝΕΟΥ ΠΥΡΓΟΥΑιδηψού3-2
29-01-1215:00ΑΕ ΚΑΘΕΝΩΝ - ΑΟ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝΚαθενών3-2
29-01-1215:00ΑΟ ΠΙΣΣΩΝΑ - ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝΠισσώνα0-0
30-01-1215:00ΑΟ ΑΤΤΑΛΗΣ - ΑΣ ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥΚοντοδεσποτίου-

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


Ημ/νίαΏρα ΈναρξηςΔιαγωνιζόμενες ΟμάδεςΓήπεδοΑποτέλεσμα
28-01-1215:00ΑΟ ΑΡΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥΑγ. Άννας2-1
28-01-1215:00ΟΠΑ Λ. ΑΙΔΗΨΟΥ - ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΨΑΧΝΩΝΑιδηψού0-2
29-01-1211:30ΑΕ ΘΥΕΛΛΑ ΚΟΝΤΟΔΕΣΠΟΤΙΟΥ - ΑΟ ΚΑΜΑΡΕΣΚοντοδεσποτίου5-2
29-01-1211:00ΑΟ ΑΓΙΟΥ - ΑΟ ΒΟΥΤΑΑγίου2-0
29-01-1215:00ΑΟ ΚΑΜΑΡΙΩΝ - ΑΠΣ ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥΚαμαρίων0-4
29-01-1212:00ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ - ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΜΝΗΣΑγ. Αθανασίου4-1
29-01-1215:00ΑΕ ΚΗΡΙΝΘΟΥ - ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΚηρίνθου3-1

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


Ημ/νίαΏρα ΈναρξηςΔιαγωνιζόμενες ΟμάδεςΓήπεδοΑποτέλεσμα
28-01-1215:00ΕΡΜΗΛΙΟΣ ΑΝΘΗΔΩΝΟΣ - ΑΟ ΕΡΑΠΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣΛουκισίων1-2
28-01-1215:00ΑΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ - ΑΟ ΤΡΑΧΗΛΙΟΥΜονοδρίου1-3
28-01-1215:00ΑΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΑΕ ΑΝΔΡΟΝΙΑΝΩΝΔροσιάς1-1
28-01-1215:00ΑΟ ΛΗΛΑΣ ΜΙΣΤΡΟΥ - ΑΟ ΖΑΡΑΚΩΝΠούρνου2-4
29-01-1211:30ΑΕ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΑΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΧΛΑΔΕΡΗΣΑυλωναρίου2-2
29-01-1211:30ΑΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ - ΑΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣΑφρατίου3-0
29-01-1215:00ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ - ΠΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣΠρασίνου1-0

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ(15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


Ημ/νίαΏρα ΈναρξηςΔιαγωνιζόμενες ΟμάδεςΓήπεδοΑποτέλεσμα
29-01-1215:00ΑΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΟΚΤΩΝΙΑΣ - ΠΑΛΙΟΥΡΑΣΓυμνού3-0
29-01-1211:30ΑΛΚΙΜΟΣ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣΚαλαμακίδη0-1
29-01-1211:30ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΥΤΙΚΑΕνωσιακό0-0

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ(15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)


Ημ/νίαΏρα ΈναρξηςΔιαγωνιζόμενες ΟμάδεςΓήπεδοΑποτέλεσμα
29-01-1211:00ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΓΔΙΝΩΝ - ΑΕ ΤΑΞΙΑΡΧΗΚαμαρίων0-5
29-01-1211:30ΕΛΛΗΝΙΚΑ - ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΟΧΙΟΥ ΚΗΡΕΩΣΑγ. Άννας1-4

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΤΕΛΟΣ Ο ΜΑΛΙΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑΚΗ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΥΡΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΛΙΑΡΗ .

ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΑΝΑΒΑΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ


ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΥΘΟΣ


Η κορυφαία πώληση στη δημοπρασία της Barrett - Jackson στο Scottsdale της Αριζόνα ήταν ένα Tucker Torpedo του 1948.
Το Tucker έφτασε στην τιμή των 2.004.000€ ($2.650.000) η οποία διαμορφώθηκε με φόρους και προμήθειες στα 2.201.000 € ($2.910.000).
Στην Αμερική είναι πολύ δύσκολο να βγει προς πώληση ένα από τα 47 Tucker που έχουν μείνει (από τα 50 που παράχθηκαν). Τα αυτοκίνητα παραμένουν ακριβά και μοντέρνα (για την εποχή που κυκλοφόρησαν) έτσι δεν είναι τυχαίο το ότι σε αυτή τη δημοπρασία το Tucker«διπλασίασε» την τιμή του από το προηγούμενο που πουλήθηκε στα 872.874€ ($1.127.500).
Αν και είναι νωρίς ακόμη για προβλέψεις, τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που υπάρχουν (46) θα αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία, ενώ πολύ πιθανόν να ανοίξει περισσότερο η αγορά και να βγουν κάποια προς πώληση στους επόμενους μήνες.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ ..... ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ να παραμένουν στη διοικητική αβεβαιότητα ο νικητής της σημερινής (29/1) μεταξύ τους αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ θα πάρει μεγάλη ανάσα.



Σε άλλες εποχές μία αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ συγκέντρωνε τα περισσότερα βλέμματα πάνω της. Φέτος όμως, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην αβεβαιότητα, το αγωνιστικό κομμάτι δεν είναι η προτεραιότητά τους.
Οι δύο σύλλογοι ταλαιπωρούνται από πολλά διοικητικά προβλήματα και η μεταξύ τους αναμέτρηση περνάει σε δεύτερη μοίρα, ειδικά για την ΑΕΚ  η οποία αναμένει τη συνάντηση για την πρόταση «Θεμέλιο 21» που ίσως κρίνει πολλά για το μέλλον της.
Ο Νίκος Κωστένογλου δείχνει να έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα που θα χρησιμοποιήσει με μοναδικό του… πονοκέφαλο να έχει να κάνει με το δεξί άκρο της επίθεσης, όπου θέση διεκδικούν οι Λεονάρντο και Δημήτρης Σιαλμάς. Κατά τα άλλα εκτός είναι οΓρηγόρης Μάκος ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος.
Η αποστολή της ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος και Κλωναρίδης.
Από την πλευρά του και ο Λάζλο Μπόλονι έχει κάποια ερωτηματικά για το αρχικό σχήμα. Με τους Έτο και Παπάζογλου να είναι εκτός και τους Φωτάκη και Γεωργιάδη να επιστρέφουν κανονικά στην αποστολή, ο πρώτος συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να είναι βασικός.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ


thumb

A.E.K. - Π.Α.Ο.Κ.

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ
(NS1 - 19:30)
thumb

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ


thumb

ΔΟΞΑ ΔΡ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ
(NS2 - 17:15)
thumb