Σάββατο 19 Απριλίου 2014

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ


 Την τελευταία προπόνηση έκαναν σήμερα στον Ηρακλή Ψαχνών . Μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα έγινε η σημερινή πρωινή προπόνηση και αμέσως μετά οι ποδοσφαιριστες έφυγαν για να γιορτάσουν την αυριανή μέρα του Πάσχα με τις οικογένειες τους . 
Αφού αντάλλαξαν όλοι μεταξύ τους ευχές δόθηκαν και απαραίτητες οδηγίες από το τεχνικό τιμ για ηρεμία, ξεκούραση και προσοχή στην διατροφή. 
Να μην ξεχνάμε ότι την Τετάρτη υπάρχει το σπουδαίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στα Ψαχνά,έτσι από Δευτέρα η ομάδα μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς των Play Off. 
Aπο την προπόνηση απουσίαζαν οι Οχαντζα οποίος αντιμετωπιζει πρόβλημα τραυματισμού και ο Κερ ο οποίος αποχώρισε από την ομάδα και βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του. Ο Σκωτζεζος ευχαρίστησε την διοικηση και τους ποδοσφαιριστες της ομάδας και εξέφρασε παράπονα για τον προπονητή Θωμά Γραφα διότι δεν του έδωσε τις ευκαιρίες που περίμενε για να δείξει την άξια του.




 Όταν σε μια ομάδα υπάρχει ένας Πρόεδρος που μιλάει στην μπάλα είναι δυνατόν αυτή η ομάδα να μην πηγαίνει καλά?  Γιώργος Στουπας ο Πρόεδρος και η μπάλα .













Δεν υπάρχουν σχόλια: