Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΟΙ ΔΥΟ ( ΑΤΥΧΕΣ ) ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


Ηταν το 15 λεπτό του παιχνιδιού ΑΕΚ Χαλκίδας - Παράλια Αυλιδας όταν ο ποδοσφαιριστης της γηπεδούχου πέφτει στο έδαφος και μένει ακίνητος . Άμεσα ο διαιτητής Λάμπρου Γιώργος που είναι κοντά πάει  και αμέσως του δίνει τις πρώτες βοήθειες καθώς του είχε γυρίσει η γλώσσα και η κατάσταση του ποδοσφαιριστη ήταν κρίσιμη. Όπως είχαμε γράψει και στο ρεπορτάζ του αγώνα η αντίδραση του έμπειρου διαιτητή έσωσε στην ουσία την ζωή του παίκτη . 
Επιστρέφουμε στο θέμα και στο φωτορεπορταζ για να επισημάνουμε την ανάγκη για παρουσία γιατρού στους αγώνες τοπικού πρωταθληματος. 
Να πούμε ότι δεν είναι το πρώτο περιστατικό που τυχαίνει στην ομάδα της ΑΕΚ Χαλκίδας και θα έπρεπε να είχαν μάθει και να είχαν γιατρό στο γήπεδο , μπορεί να σκέφτονται τα 30 -40 ευρώ αλλά μια φορά θα γίνει η ( στραβή ) . Ελπίζουμε να το σκεφτούν για ακόμα μια φορά, να θυμηθούμε και  στο παιχνίδι με τον Κεραυνό τραυματιστηκε ποδοσφαιριστης και μεταφέρθηκε με τα χέρια ενώ αυτό ίσως και να ήταν λάθος . Πάντως όλα είναι καλά με τον Χρήστου και θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τις ομάδας. 















ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΠΑΡΑΛΙΑ 



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ  ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 








Δεν υπάρχουν σχόλια: