Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

MESSAPIANEWS.GR - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Άντε πάλι κι είχαν αργήσει, εμείς την περιμέναμε πιο νωρίς την ανακοίνωση. Τώρα είμαστε και συκοφάντες. Και είμαστε συκοφάντες γιατί πληρώσαμε. Φαίνεται ότι κάποιοι στα πλαίσια των "αρμοδιοτήτων" τους έχουν αναλάβει το ρόλο του ποιος θα λέει τι, που θα το λέει, αν θα κάνει τι, πως θα το κάνει και πρέπει να τους ρωτάει. Επίσης πιστεύουν ότι έχουν την ισχύ να καθηλώνουν φωνές.
Εμείς κύριοι της διοίκησης του Ηρακλή Ψαχνών που υπογράφετε την συγκεκριμένη ανακοίνωση, γνωρίζουμε πολύ καλά τι κάναμε, έχουμε όλους εκείνους τους μάρτυρες που ήταν μπροστά στο γεγονός, και επιτέλους χαιρόμαστε που η συζήτηση, αλλά και πολλές άλλες συζητήσεις, θα φύγουν από τα καφενεία και θα πάνε να συζητηθούν εκεί που πρέπει.


Στην ανακοίνωση που τώρα διαβάζετε,σας λέμε με προσωπική αλλά και επαγγελματική υπευθυνότητα 25 ετών, ότι εδώ είμαστε. Και μην ξεχνάτε άλλο Ηρακλής Ψαχνών, άλλο επιτυχίες που όλοι τις αναγνωρίζουμε και άλλο προσπάθεια άσκησης τοπικής εξουσίας έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Και ταυτόχρονα υπενθυμίζουμε ότι η ελευθεροτυπία, η προσφορά, η έρευνα και το θάρρος να πας απέναντι σε αυτούς που χειραγωγούν τις μάζες είναι υποχρέωση κάθε ενημερωτικού μέσου. Ακόμα μία φορά λοιπόν εσείς συκοφαντείτε εμάς. Συκοφαντείτε πετυχημένους επαγγελματίες, οικογενειάρχες και ταυτόχρονα ανθρώπους οι οποίοι έχουν αφιερώσει την ζωή τους στην λεγόμενη είδηση και αποκάλυψη. Και επειδή δεν γνωρίζετε όταν και εφόσον μπορούν και χουβαρντάδες. Σε αντίθεση με κάποιους οι οποίοι μας κρίνουν και "πηδάνε" μάντρες για να δουν έναν αγώνα.
\Το messapianews για λόγους που είναι γνωστοί σε εσάς έχει καθιερωθεί ως εχθρικό για σας ΜΜΕ. Αν εχθρικό είναι γιατί δεν γράφει αυτά που θέλετε, είναι πρόβλημα δικό σας. Γιατί σε ότι αφορά την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών και πανηγυρίζει τις νίκες της, και χαίρεται για την έως τώρα ανοδική πορεία που έχει. Άλλωστε αυτό το αποδεικνύουν τα αμέτρητα δημοσιεύματά μας.
Σε ότι αφορά τώρα τις αναφορές σας σε "πόλεμο", σας λέμε ότι μόνο "πόλεμο" δεν σας κάνουμε, εκτός αν εννοείτε "πόλεμο" την ακραία παραγοντική συμπεριφορά σας, την οποία και θα ελέγχουμε και θα κακίζουμε όσο είμαστε εν ενεργεία.
Το να προσπαθείς να διοικήσεις κάτι και να θες να χρησιμοποιήσεις τους οπαδούς ή τα μέλη ή τέλος-τέλος τους απλούς φιλάθλους ως μέσο να ασκείς εξουσία, και μάλιστα εκτός του πεδίου δράσης σου, είναι ότι χειρότερο μπορεί να δει ο πολίτης σε μία δημοκρατία.
Κύριοι της διοίκησης του Ηρακλή Ψαχνών, να πάτε στο κάθε αρμόδιο δικαστήριο και να μας καλέσει να δώσουμε με μαρτυρίες όσες αποδείξεις χρειαστούν. Και κατόπιν, και αφού εκδικαστεί η υπόθεση, θα δούμε ποιος συκοφάντησε ποιον και τι απορρέει από την λέξη συκοφαντία την οποία συχνά-πυκνά αναφέρετε.
Τέλος μας αρέσει που ανακαλύπτετε "φαντάσματα" δίχως να υπάρχουν. Ανακαλύπτετε "βαρβάρους" γιατί ως γνωστόν πως μπορούν να σταθούν καταστάσεις αν δεν έχουν εχθρούς. Και όπως όλα δείχνουν μέσα στη σύγχυση σας ανακαλύψατε τον "μεγάλο σας εχθρό" που λέγεται Messapianews.
Δυστυχώς όμως για εσάς και ευτυχώς για εμάς, το τι σημαίνει Messapianews δεν το κρίνουν 200 νοματαίοι. Το κρίνουν οι χιλιάδες αναγνώστες που καθημερινά μας επιλέγουν για την ενημέρωσή τους.
Ετοιμαστείτε λοιπόν να μας ευχαριστήσετε δημοσίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: