Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

BEACH TENNIS TOUR 2014



Το απόλυτο καλοκαιρινό άθλημα έρχεται και φέτος στη Χαλκίδα στις 26 & 27 Ιουλίου σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης περσινής διοργάνωσης. Το Beach tennis tour 2014 ξεκίνησε στις 5 Ιουλίου από τα Καμένα Βούρλα, συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Praia Daluz στις Αλυκές και ολοκληρώνεται το 2ήμερο 3-4 Αυγούστου στην παραλία Ραχών Φθιώτιδας.
Μάλιστα από φέτος το Beach Tennis Tour έχει συμπεριληφθεί στις λίστες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΙTF (International Tennis Federation). Τα τρία τουρνουά βρίσκονται στο επίσημο καλεντάρι της.



Όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους ή απλά να διασκεδάσουν μπορούν να πάρουν μέρος στα προκριματικά του Σαββάτου.

Το Beach Tennis Tour έχει γίνει θεσμός προσελκύοντας τα κορυφαία ονόματα του αθλήματος στη χώρα μας. Το beach tennis ανθεί στις παραλίες της Ελλάδας, είναι άκρως διασκεδαστικό και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Το άθλημα γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη, γεγονός που οφείλεται στο ότι είναι απλό, οικονομικό και αυτά που χρειάζεται κάποιος για να παίξει είναι παρέα, όρεξη, μια ρακέτα και… αντηλιακό. Το Beach Tennis Tour 2014 συνδιοργανώνουν η Ακαδημία Τένις του Φιλαθλητικού Συλλόγου και το STAR Κεντρικής Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: