Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ν.Ο.ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 Η επιτυχημένη πορεία της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ν.Ο. Χαλκίδας προς το όνειρο (άνοδο στην Α2 κατηγορία) συνεχίζεται.
Ο Ν.Ο. Χαλκίδας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Β΄ Εθνικής κατηγορίας (ανδρών), που διεξήχθη στο Εθνικό Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης από τις 18 έως 20 Ιουλίου.



Ο ΝΟΧ έπαιξε μεν με σημαντικές ελλείψεις παικτών ένεκα τραυματισμών (Τάκης Παλαιολόγος, Βασίλης Αλαφάκης, Γιώργος Κωνσταντινίδης), μακριά από την έδρα του, πλην όμως με πείσμα, ομαδικότητα, αγωνιστικότητα και φόρα από τα παλιά, κατάφερε να αποστομώσει τους αντιπάλους του και να πετύχει την πρόκριση στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί από 1/8-3/8 το πιθανότερο στην Αθήνα, κάνοντας τρεις νίκες και μία ήττα.


Ο NΟΧ έχοντας στις τάξεις του παλιούς έμπειρους αθλητές, όπως τον παμπόνηρο αρχηγό παίκτη-προπονητή Γιάννη Αλαφάκη, τον ψύχραιμο εμπειρότατο αμυντικό Σαμπάτη Ορφανάκο, τους



μαχητικούς αδερφούς Νίκο και Παύλο Μερκουριάδη (βράχο και στην άμυνα), που σκόραραν από παντού, τον αφιονισμένο Πάρη Γάτο, αποκάλυψη του τουρνουά, τον ταχύτατο και ακμαίο παρά τα 42 του χρόνια Σωτήρη Μπιστούρα, αλλά και τους νέους ταλαντούχους παίκτες, τον απροσπέλαστο τερματοφύλακα Αντώνη Τρίκα, τους νεαρούς φερέλπιδες Δημήτρη Ράζο, Αντώνη Περλεμπό και τον αριστερόχειρα πολύ δυνατό σουτέρ Φίλιππο Τρίκα, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, κερδίζοντας πάνω απ’όλα την εκτίμηση των αντιπάλων του, που αναγνώρισαν την εμπειρία του, σε κρίσιμες στιγμές των αγώνων.  Xρέη βοηθού προπονητή και εφόρου της ομάδας πόλο του ΝΟΧ διετέλεσαν αντίστοιχα ο δικηγόρος Χαλκίδας κος Δημήτριος Μαμάκος και ο κος Ιωάννης Μερκουριάδης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: