Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

H ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΤΗΣ ΑΕΚ



Δύσκολο έργο θα έχουν οι Δέλλας και Καμπόλης εφέτος, ώστε να αποφασίσουν το ποιος τερματοφύλακας θα είναι ο βασικός σε κάθε αγώνα. Όλοι τους έχουν καλά στοιχεία και θα… παλέψουν για τη θέση του βασικού.


Οι Καραγκιολίδης, Βούρας και Ντούνης παρέμειναν στην ομάδα, αποδεικνύοντας ότι οι υπεύθυνοι πιστεύουν στα προσόντα τους, με τον Ανέστη να ντύνεται φέτος στα κιτρινόμαυρα.

Ο Ηλίας Βούρας επιστρέφει ξανά φέτος στην κατηγορία η οποία τον ανέδειξε, καθώς ήταν ο ηγέτης της Νίκης Βόλου στην Β’ Εθνική και αρκετές ήταν η φορές που ο ίδιος έσωσε την ομάδα του. Ωστόσο, τη σεζόν που μας πέρασε στην ΑΕΚ, είχε κάποιες όχι τόσο καλές στιγμές, οι οποίες όμως δεν ήταν αρκετές ώστε να αλλάξουν τη γνώμη που είχαν για αυτόν οι υπεύθυνοι της ομάδας.
Από την άλλη πλευρά ο Φώτης Καραγκιολίδης δεν είχε τόση εμπειρία όσο ο Βούρας, ωστόσο στάθηκε άξια κάτω από τα γκολπόστ της Ένωσης, αποδεικνύοντας ότι η μεταγραφή του στην ΑΕΚ μόνο τυχαία δεν ήταν.
Ο τρίτος της περσινής παρέας Παναγιώτης Ντούνης, εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στις τελευταίες αγωνιστικές, ωστόσο λόγω του νεαρού της ηλικίας του θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά ώστε να γίνεται ημέρα με την ημέρα καλύτερος. Άπαντες στην ΑΕΚ πιστεύουν στο ταλέντο του, τον στηρίζουν και θεωρούν ότι η Ένωση θα μπορεί να στηριχθεί πάνω του σε μερικά χρόνια.
Από την άλλη πλευρά υπάρχει και ο νέος της παρέας Γιάννης Ανέστης. Ο πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου αποτελεί μεγάλη προοπτική για το μέλλον, καθώς αποτελούσε τον διακαή πόθο της Ένωσης, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι αμέσως θα πάρει τα γάντια του βασικού.
Οι μάχες που θα δοθούν εφέτος για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα θα είναι μεγάλες και σκληρές, καθώς οι Βούρας, Καραγκιολίδης και Ανέστης έχουν ίσες πιθανότητες ώστε να φορέσουν τα γάντια του 11άδα του τερματοφύλακα. Ανάμεσά τους δεν συμπεριλαμβάνουμε τον Ντούνη, ο οποίος θα περιμένει ξανά την ευκαιρία του προς το τέλος της σεζόν και θα μπορεί να αγωνίζεται με το τμήμα κ20 ώστε να έχει αγώνες στα πόδια του.

Καταλήγοντας, το τοπίο αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσει αρκετά κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, όπου ο Καμπόλης θα τσεκάρει τους τερματοφύλακες και θα σχηματίσει μια πλήρης εικόνα για αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: