Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ 0 - 2

Ηττήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (31/08) σε φιλικό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς από τον Αστέρα Μαγούλας με σκορ 2-0. Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα της Χαλκίδας, αφού στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν ανώτερη.

Ο προπονητής του ΑΟΧ, Γιώργος Λάμπρου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος ,παρά την ήττα, διότι βλέπει μέρα με τη μέρα τη συνοχή της ομάδας να αυξάνεται και η χθεσινή της εμφάνιση άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.


Ο Γιώργος Λάμπρου  δεν είχε στη διάθεση του, τον τερματοφύλακα Γιώργο Μόνο, λόγω της κλήσης του τελευταίου, στην εθνική ομάδα Βeach Soccer, η οποία αυτές τις ημέρες  συμμετέχει σε ευρωπαϊκό τουρνουά στο Μπακού του Αζερμαϊτζάν.
Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού η ομάδα της Χαλκίδας έδειξε τα πρώτα σημάδια της ανωτερότητας της. Οι παίκτες έμπαιναν δυνατά στις φάσεις και με πάθος. Στο 8’ μάλιστα σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι από πλευράς ΑΟΧ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θωμά, η κεφαλιά του Καραμπά κατέληξε μόλις άουτ.
Δύο λεπτά αργότερα ο Ανέστης, έπειτα από σουτ που επιχείρησε λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, είδε τη μπάλα να τραντάζει το δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων. Στο 20’  η σέντρα του Ανέστη από τα αριστερά δεν μπόρεσε να βρει τον Τσομπάνη, που βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση για γκολ.
Στο 35’ ο Λάμπρου έκανε αναγκαστική αλλαγή τον Τσομπάνη, ο οποίος τραυματίστηκε απο ένα τάκλιν που δέχτηκε από παίκτη του Αστέρα Μαγούλας και στη θέση του πέρασε τον Σμυρναίο. Το καλό για τον ποδοσφαιριστή αλλά και για την ομάδα είναι, ότι  ο τραυματισμός δεν εμπνέει ανησυχία.
Στο 40’ ο Βασιλείου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους (1-0) το οποίο προήλθε από στημένη φάση, κόντρα στη ροή του αγώνα.
Τα πρώτα λεπτά της επανάληψης δεν είχαν ρυθμό. Λάθη και από τις δύο ομάδες, κυρίως στο κέντρο και με πολύ σκληρά μαρκαρίσματα. Στο 72’ ο Τσεκούρας σούταρε μέσα από την αλλά ο γκολκίπερ του Αστέρα να του λέει όχι.
 Στο 80’ ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον Αστέρα Μαγούλας με το Μπέχλη να χρίζεται σκόρερ από την άσπρη βούλα

ΑΟ Χαλκίς (Γιώργος Λάμπρου): Οικονομίδης (Ντελέκος), Κοροβέσης (Αναστασίου), Τζαφέρος (Τόλης), Καραμπάς (Ντεγιάννης), Αυλωνίτης, Ευσταθίου (Ζάλλης), Ανέστης (Τσεκούρας), Θωμάς, Τσομπάνης (Σμυρναίος), Βαλκάνος (Πανάι)

Αστέρας Μαγούλας (Άλκης Ελευθεριάδης): Ζόντος, Κλίνης, Βασιλείου, Μουρίτσος, Τσάγκαρης, Μιχαήλος, Παπακωνσταντίνου, Τσατίδης, Χάντης, Δημόπουλος.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Μπέχλης, Ραπτόδημος, Πανάγου, Έλβις, Δέδες, Χαλκίδης, Κούνγκιας, Τσαπάρας, Στίλα, Μεϊμαρίδης


http://eviagoal.blogspot.gr/

















































Δεν υπάρχουν σχόλια: