Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ - ΦΩΤΟ


Σε συγκινητική ατμόσφαιρα διεξήχθη το Τουρνουά που  οργάνωσε η Διοίκηση της Δόξας Προκοπίου στο Δημ. Γήπεδο '' Ηλίας Κουτσουφλάκης''.
Αποδίδοντας ελάχιστο φόρο τιμής στον άνθρωπο και σπουδαίο παράγοντα που πάνω από 50 χρόνια πρόσφερε τα πάντα στην αγαπημένη του Δόξα Προκοπίου και στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Ήταν όλοι εκεί: Σύσσωμες οι Διοικήσεις του Ηρακλή Ψαχνών και του Ολυμπιακού Χαλκίδας και φυσικά η Διοίκηση της Δόξας, ενώ την ΕΠΣ Ευβοίας εκπροσώπησαν οι κκ Αλαφάκης & Κιούσης.




Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών αγωνίστηκε με όλο το έμψυχο υλικό που έχει στην διάθεση του ο κ Κούτσης, όπως επίσης με όλο το έμψυχο δυναμικό αγωνίστηκε και ο Ολυμπιακός Χαλκίδος.
Από τις εξέδρες του γηπέδου παρακολούθησε την τιμητική εκδήλωση για τον ''Ηλία Κουτσουφλάκη ''  και ο προπονητής του ΑΟ Χαλκίς Γιώργος Λάμπρου.
Στο αγωνιστικό μέρος νικητής του Τουρνουά ήταν ο Ηρακλής Ψαχνών, με δεύτερο τον Ολυμπιακό και τρίτη την Δόξα. 
 Τα αποτελέσματα:
Ολυμπιακός Χ - Δόξα Προκοπίου      0-0
Ηρακλής Ψαχνών - Ολυμπιακός Χ    1-0 (Το γκολ σημείωσε ο Ραντι)
Δόξα Προκοπίου- Ηρακλής Ψαχνών  0-2  ( Και τα δύο γκολ σημείωσε ο Χατζηστάμου)
Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησαν οι απονομές.
Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν ο Γεν. Αρχηγός του Ηρακλή Ψαχνών Κώστας  Γκαλούφας απένειμε στην σύζυγο του αείμνηστου Ηλία Κουτσουφλάκη Ελένη αναμνηστική πλακέτα από την ΠΑΕ Ηρακλή Ψαχνών.
Το κύπελλο στον νικητή του Τουρνουά Ηρακλή Ψαχνών απένειμε ο Αντιπρόεδρος της Δόξας Προκοπίου Δημ. Νάνος.
Το κύπελλο στον δεύτερο Ολυμπιακό Χαλκίδας απένειμε ο προπονητής της Δόξας Προκοπίου Διαμαντής Κουτσουφλάκης.
Το κύπελλο στην Δόξα Προκοπίου απένειμε ο Προπονητής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Δόξας Προκοπίου Βασίλης Τσιμιχόδημος.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης μας έκανε δηλώσεις ο Γεν. Αρχηγός τρης ΠΑΕ Ηρακλή Ψαχνών: Είναι μεγάλη τιμή για τον Ηρακλή να συμμετέχει στο τουρνουά για τον αείμνηστο ''Ηλία Κουτσουφλάκη'' που πρόσφερε στο Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο και στον πολιτισμό πάνω από 40 χρόνια. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και θα είμαστε πάντα παρόν σε τέτοιες εκδηλώσεις για τον Ηλία Κουτσουφλάκη.

Δηλώσεις και από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακου Χαλκίδας κ Αθ. Στρατή, ο οποίος ευχαρίστησε για την πρόσκληση την Δόξα Προκοπίου και την συνεχάρει για την άξογη φιλοξενία και διοργάνωση. Για τον αείμνηστο ''Ηλία Κουτσουφλάκη'' είπε ότι ήταν ένας μεγάλος παράγοντας του ποδοσφαίρου που είχε γράψει την δική του ιστορία στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.


ΦΩΤΟ  ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΗΣ 

















































Δεν υπάρχουν σχόλια: