Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


           

   Η ομάδα μας ξεκινά την φετινή κούρσα του πρωταθλήματος της Α' Ε.Π.Σ.Ε.την Κυριακή 14- 9 -2014 και ώρα 5:30 μ.μ. με αντίπαλο την ομάδα του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ με πολλά όνειρα και προσδοκίες για μια καλή πορεία αποδίδοντας παράλληλα καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο. 
   Το φετινό πρωτάθλημα ίσως είναι το πιο αμφίρροπο και συναρπαστικό των τελευταίων ετών, στο οποίο συμμετέχει και η πρώτη ομάδα του Νομού ο ...
Α.Ο.Χ. (ιστορική ομάδα της Χαλκίδας) με ενισχυμένες όλες τις υπόλοιπες ομάδες.
   Η διοίκηση της ομάδας φρόντισε κόντρα στην οικονομική κρίση που διανύουμε ως χώρα, να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
   Κράτησε σε μεγάλο βαθμό τον περσινό κορμό με τον οποίο τελείωσε το πρωτάθλημα και έκανε πέντε βασικές προσθήκες.
   Ανέβασε τέσσερις νέους παίχτες από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα, παιδιά που πιστεύουμε ότι φέτος θα πάρουν τις ευκαιρίες τους.
   Εμπιστεύθηκε τις τύχες της ομάδας σε ένα παιδί από τα σπλάχνα της, τον Δημήτρη Αντωνόπουλο καθηγητή φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.
   Ο Προπονητής προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές όσο καλύτερα μπορούσε με όλα τα προβλήματα που κουβαλούν οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές ( εργασία - οικογενειακά προβλήματα, σπουδές κ.λ.π.).
    Ας ευχηθούμε σε όλα τα σωματεία πάνω από όλα υγεία, στους διαιτητές σωστές αποφάσεις και να έχουμε γήπεδα χωρίς βία. 
   
 Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Δροσιάς και της γύρω περιοχής να συμπαρασταθεί και φέτος στην προσπάθεια της ομάδας μας, με ευπρέπεια και φίλαθλο πνεύμα.στον πρώτο της αγώνα.
            ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ - ΜΙΑ ΙΔΕΑ - ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: