Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΥΠΑ




Κουκουλοφόρος χτύπησε με λοστό στο κεφάλι τον πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών έξω από τα γραφεία της Football League! Ανακοίνωση της διοργανώτριας για το συμβάν. Καθαρές οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. 


Επίθεση από άγνωστο δέχθηκε κατά την αποχώρηση του από το συμβούλιο της διοργανώτριας ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας.
Μόλις βγήκε από τα γραφεία της διοργανώτριας στη Θεμιστοκλέους, ο “ισχυρός” άνδρας των Ευβοιωτών δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι με λοστό από κουκουλοφόρο, ο οποίος στη συνέχεια επιβιβάστηκε στη μηχανή συνεργού του και εξαφανίστηκε.

Στον Γιώργου Στούπα δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» για να του γίνουν οι απαραίτητεςεξετάσεις. 

Επίσημα τοποθετήθηκε μετά το συμβάν η διοργανώτρια αρχή, καταδικάζοντας το γεγονός.
Αναλυτικά:
 «Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται, πόσο μάλλον όταν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ κ. Γ. Στούπα ταχεία ανάρρωση και βρισκόμαστε όλοι δίπλα του».

Παίρνει εξιτήριο...
Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com oι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε οΓιώργος Στούπας βγήκαν καθαρές και αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: