Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

O ( ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ) ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ



Τα ευτράπελα από ένα ποδοσφαιρικό ματς, ακόμα και σε φιλικό, δεν λείπουν. Ο αγώνας της ΑΕΚ με την ΑΕΛ δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς ένας "φωτογράφος" εκτελούσε χρέη... χούλιγκαν.

Στο φιλικό της ΑΕΚ με την ΑΕΛ στο AEL FC Arena, υπήρξαν και τα παραδοσιακά απρόοπτα που αποτελούν εδώ και αρκετά χρόνια "παράσιτο" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μετά το γκολ των "βυσσινί", ένας "φωτογράφος" κινήθηκε προς το μέρος των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έκαναν ζέσταμα πίσω από την εστία του Καραγκιολίδη, τους έκανε χειρονομίες, τους έβρισε ενώ στη συνέχεια προκάλεσε και την εξέδρα που βρίσκονταν οι λιγοστοί οπαδοί της Ένωσης.


Ευτυχώς η συγκεκριμένη ιστορία δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις αφού επικράτησε η τάση για ηρεμία των ψυχραιμία ωστόσο εντύπωση προκάλεσε ενός εκ των ανθρώπων της ΑΕΛ που βρέθηκαν στον χώρο.
"Τι θέλετε; Εδώ είναι το γήπεδό μας και κάνουμε ό,τι γουστάρουμε. Αυτός είναι ο επίσημος φωτογράφος της ομάδας μας", ήταν η απάντηση στο εύλογο ερώτημα: "Υπάρχει κάποιος λόγος για να τα κάνει όλα αυτά;"
Να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν δηλώνει στο επάγγελμα φωτογράφος, αλλά γιατρός, ωστόσο στους αγώνες της ΑΕΛ εμφανίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο με γιλέκο!

Σε γενικότερο επίπεδο πάντως, η επίσημη ΑΕΛ φιλοξένησε άψογα την ΑΕΚ και τους ανθρώπους της, ωστόσο τα ευτράπελα που αποτελούν αποκλειστικό προνόμιο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έλειψαν, έστω και σε μεμονωμένο βαθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: