Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΑΟ ΖΑΡΑΚΩΝ - ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 0 - 3



Νίκη πρόκριση για τον ΑΠΚΟ Δροσιάς μέσα στο Δημ. γήπεδο Ζαράκων με 3-0επί του ΑΟ Ζάρητρα. 
Με κυρίαρχο στοιχείο τον δυνατό άνεμο η ομάδα της Δροσιάς πήρε από νωρίς τον έλεγχο του κέντρου και κατάφερε να προηγηθεί νωρίς απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα των Ζαράκων τα οποία με την λήξη του ημιχρόνου έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Με δυο ακόμα γκολ στην επανάληψη ο ΑΠΚΟ Δροσιάς κλείδωσε την νίκη και την πρόκριση από το 70'.
Από το ξεκίνημα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του κέντρου και έβγαιναν συχνά στην περιοχή του Τόρα χωρίς όμως να είναι απειλητικοί. 
Στο 16' όμως ο Παναγιωτάκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Λίφο από το σημείο του πέναλτι με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ 0-1



Στο 26' η ομάδα της Δροσιάς έχασε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν από κοντά ο Βουλομένος πλάσαρε άουτ.
Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους τα Ζάρητρα παραλίγο να φθάσουν στην ισοφάριση όταν ο Δ. Γκίκας πλάσαρε τετ-ατε τον Ντουμάνη που έδιωξε με τα πόδια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά κι για ένα 15λεπτο προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στην εστία του Ντουμάνη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Η συνέχεια ανήκε και πάλι στην Δροσιά που στο 63' διπλασίασε τα τέρματα της όταν ο Βουλομένος δέχθηκε μακρινή μπαλιά την στόπαρε με το στήθος και με εξαιρετικό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα 0-2.
Επτά λεπτά αργότερα στο 70' ο Παναγιωτάκος έξω από την μεγάλη περιοχή με δυνατό σουτ παραβίασε για τρίτη φορά την εστία του Τόρα που έπεσε αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ 0-3.
Στο 80' δόθηκε η ευκαιρία στα Ζάρητρα να μειώσουν το σκορ όταν μετά από σουτ η μπάλα βρήκε το χέρι του Τσούτη, καταλογίστηκε πέναλτι που εκτέλεσε ο Β. Γκίκας αλλά ο Ντουμάνης εντυπωσιακά έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε νικητή τον ΑΠΚΟ Δροσιάς με 0-3.
Αριστος ο διαιτητής κ Ντούρας και οι Βοηθοί του κυρ Τσιφλάκου και κ Παππάς.

ΑΟ Ζάρητρα: Χαρ Γεωργίου.
Τόρα, Μίχας, Ντουνης, Κάραλης (79' Παναγιώτου Ν), Σιαμπαλιώτης, Μαντασάς Σπ(46' Καλιοντζής), Αποστόλου, Παναγιώτου Ν του Ι ( 46' Γκίκας Βαγγ), Γκίκας Δ, Μαντασάς Β, Πάλλης.

ΑΠΚΟ Δροσιάς: Αντωνόπουλος
Ντουμάνης, Τσούτης, Φρυγανάς Χρ, Κηπιώτης, Σουλιωτάκης (56' Ρίτσα), Σπυρόπουλος, Κατσίκαρος ( 72' Ζαχαριάς), Παναγιωτάκος , Βουλομένος, Λίφο(81' Μάλιαρης).

Γιωργος Σεμπος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: