Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

GAZARTE - LIVE LA YEGROS

Tο νέο αστέρι της digital cumbia στην πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα τη στιγμή που συμβαίνει!
 
Πρώτη καλεσμένη της νέας βραδιάς, “Get Up, Stand Up Fridays”, που διοργανώνει το GAZARTE σε συνεργασία με τον Pepper 96.6, με σκοπό την ανάδειξη νέων καλλιτεχνών από το εξωτερικό, αποτελεί το νέο αστέρι της Αργεντινής, La Yegros η οποία θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στη σκηνή του GAZARTE, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου.




 

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO 

Μια μαγική φωνή από το Buenos Aires, που συνδυάζει τους  λατινοαμερικάνικους ρυθμούς της cumbia με τους σύγχρονους ηλεκτρονικούς ήχους και μία πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνιδα, την οποία αγάπησε από την πρώτη στιγμή το ελληνικό κοινό με την παγκόσμια επιτυχία της, Viene De Mi”, να ακούγεται σε όλα τα ενημερωμένα ελληνικά ραδιόφωνα.
Η La Yegros, βέβαια, δεν είναι άγνωστη στη μουσική σκηνή του BuenosAires, αντιθέτως, αποτελεί μία από τις πιο hotπερσόνες με λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο και δυτική νοοτροπία. Είναι η «έπαρση» της Kelisκαι η αύρα μίας vintage soul βασίλισσας όπως η Angie Stone που κάνουν την νεαρή LaYegrosτόσο ιδιαίτερη και μοναδική.
 
«Θηλυκή, χαρούμενη και τροπική. Σαν μία επανάσταση με την οποία μπορείς να χορέψεις» την χαρακτήρισε το περιοδικό Time Out, ενώ η φήμη της έχει αρχίσει να εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη κάνοντας λόγο για την «Πρώτη Κυρία της Ψηφιακής Cumbia» η οποία έχει εμφανιστεί σε μερικά από τα πιο ξακουστά φεστιβάλ του κόσμου, όπως το Mawazine στο Μαρόκο, το Sziget στην Ουγγαρία και το Transmusicales στη Γαλλία.
 
Αμέσως μετά το live ακολουθεί πάρτι στο Cocktail-Restaurant του 1ου ορόφου με τους παραγωγούς του Pepper 96.6.

Δεν υπάρχουν σχόλια: