Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ - ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ 0 - 1

Στους τέσσερις του κυπέλλου Ευβοίας πέρασε ο ΑΟΝ Αρτάκης που πήρε την νίκη μέσα στο Γυμνό απέναντι στο Όλυμπο με 1-0.
Ο κυπελλούχος ΑΟΝΑ πέρασε δύσκολα από το Γυμνό πετυχαίνοντας μια επαγγελματική νίκη επί του  Όλυμπου με 1-0. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 10΄ με τον Αργύρη που αστόχησε απέναντι από το 16χρονο τερματοφύλακα Μώρο, ή στο 25΄όταν το σουτ του Βεσέλι πέρασε άουτ.  Οι "ερυθροκίτρινοι" είχαν να αντιτάξουν μια κεφαλιά του Κάραλη στο 16΄που έδιωξε δύσκολα ο Μωραίτης.




Ο τερματοφύλακας του Όλυμπου δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά στο 46΄ όταν ο αρχηγός της Αρτάκης πηδώντας ψηλότερα από όλους έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι άντεξαν τη πίεση και παρά την αποβολή του Μαστροκώστα στο 68΄προκρίθηκαν στους 4 της διοργάνωσης.Ο  Όλυμπος ολοκλήρωσε και αυτός με 10 λόγω αποβολής του Πάττα στο 82΄.  Μεγάλη απώλεια ο τραυματισμός του Μάριου Καραχάλιου με θλάση.

Όλυμπος Γυμνού (Κ. Αγριόδημος):
 Μωραίτης, Κιούσης Ευαγγ, Κιούσης Αντ., Κοτρωγιάννης, Πάττας, Βεσέλι, Σκεμπές (51΄ Πασσάς), Αργύρης, Ζαχαριάς, Δίπλας, Κουσερής (67΄Ξουρής) 

ΑΟΝ Αρτάκης (Δ. Λύκος):
Μώρος, Ντούκα, Χασανλάρι, Μπαλαμπάνης (91΄Κονόμι)Φωτιάδης, Κάραλης, Γίγας, Καραχάλιος (27΄ Χρόνης), Μαστροκώστας, Μακαντάσης, Δεληγιώργης.

Γιώργος Γιώτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: