Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΚΥΜΗΣ



Οριστική είναι η αποβολή της Κύμης από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Για τρίτο παιχνίδι τιμωρήθηκε η ομάδα της Εύβοιας με ήττα στα χαρτιά 3-0, αφαίρεση 2 βαθμών από το τρέχον και το επόμενο πρωτάθλημα. Έτσι, η αποβολή της είναι οριστική και πλέον όλα τα επόμενα παιχνίδια θα κατακυρώνονται με 3-0 υπέρ του αντιπάλου. Παράλληλα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απάλλαξε την Αχαϊκή.
Αναλυτικά οι αποφάσεις:
1. Απαλλάσσει την κατηγορουμένη ομάδα «ΑΧΑΪΚΗ» από την πειθαρχική κατηγορία που της αποδίδεται (αγώνας Γ΄ Εθνικής Αχαϊκή-Παμβουπρασιακός στις 2/11).
2. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 16-11-201 μεταξύ των ομάδων των σωματείων «ΑΟ ΚΥΜΗΣ» και «ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ ΑΟ» υπέρ του δεύτερου σωματείου με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0). Αφαιρεί από το σωματείο «ΑΟ ΚΥΜΗΣ» δυο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δυο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου. Διατάσσει την αποχώρηση του σωματείου «ΑΟ ΚΥΜΗΣ» από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 και τον υποβιβασμό του στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα. Επιβάλλει σε βάρος του τελευταίου σωματείου χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: