Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΥΠΑΣ - ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ



Παραλίγο να συνεργαστούν, όταν από το καλοκαίρι ο Μονεμβασιώτης αναζητούσε έναν εκτελεστικό διευθυντή. Ο λόγος για τους Νίκο Κωστένογλου και Γιώργο Στούπα, οι οποίοι για λίγες ημέρες είχαν συμπορευτεί, αλλά εν συνεχεία χώρισαν αφού ο δεύτερος αποφάσισε να μην αναλάβει επιτελική θέση στον Απόλλωνα Σμύρνης παραμένοντας τελικά στη διοικητική ηγεσία του Ηρακλή Ψαχνών.
Ο κόουτς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και ο πρόεδρος της ομάδας της Εύβοιας, ωστόσο, συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (18/11) στα γραφεία της Ένωσης Β’ Εθνικής μετά το ραντεβού προπονητών - παικτών της δεύτερης κατηγορίας με τον Σπύρο Καλογιάννη.


Το τετ α τετ των δύο ανδρών ήταν θερμότατο και ακολούθησε για περίπου ένα μισάωρο ζεστή κουβέντα (ο τεχνικός του Απόλλωνα εξάλλου είχε φροντίσει να ξεμπερδέψει ήδη από την προπόνηση, η οποία είχε γίνει στα Γλυκά Νερά στις 9.00 το πρωί). Έτσι, Κωστένογλου και Στούπας έχοντας άνεση χρόνου κάθισαν μόνοι τους σε ένα δωμάτιο και τα είπαν πίνοντας καφέ.
«Η μοίρα των προπονητών Νίκο, ξέρεις ποια είναι, πάει καλά η ομάδα συνεχίζει, δεν πάει φεύγει... Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ο προπονητής αντικειμενικά είναι πάντα ο πιο αναλώσιμος…», είπε ο Στούπας όταν ο Κωστένογλου του εξηγούσε την πίεση και το άγχος που υπάρχει με δεδομένο ότι ο Απόλλων Σμύρνης έχει θέσει εξ αρχής διεκδικητικούς στόχους στο πρωτάθλημα…
Ο Στούπας εν συνεχεία, ρώτησε να μάθει με περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς πάνε (αγωνιστικά) ορισμένοι παίκτες, ενώ κάποια στιγμή υποστήριξε «έχεις ποιότητα σαν ομάδα και όταν θα επιστρέψει και ο Σέτι θα σε βοηθήσει πολύ στη μεσαία γραμμή, είναι καλός παίκτης.
Μέσα λοιπόν, σε αυτό το άκρως φιλικό και πολιτισμένο κλίμα αναμένεται να φιλοξενηθεί και ο Απόλλων Σμύρνης στα Ψαχνά όταν την Παρασκευή (28/11) είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ηρακλή, αμέσως μετά δηλαδή, από το επίσης εκτός έδρας ματς των «κυανόλευκων» με τον Παναιγιάλειο τη Δευτέρα (24/11).

Δεν υπάρχουν σχόλια: