Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚ. 0 - 0 ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ


Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα ΑΟ Χαλκίς και Ολυμπιακός Χαλκίδας έμειναν στο 0-0 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας της Εύβοιας.

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά καλύτερο απο τις προηγούμενες αναμετρήσεις ΑΟΧ και Ολυμπιακός Χαλκίδας αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (14/12) με μοναδικό στόχο, ο ΑΟΧ να ξεφύγει απο τους διώκτες του και ο Ολυμπιακός να προσπαθήσει να συμπληρώσει το χαμένο έδαφος των τελευταίων αγωνιστικών

Παιχνίδι κέντρου με σκληρά μαρκαρίσματα σχεδόν όλο το ματς, με τον ΑΟΧ απλά να έχει μια υπεροχή παραπάνω απο την ομάδα του Ολυμπιακού, δίχως τις μεγάλες ευκαιρίες.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με αρκετά λάθη και απο τις δύο ομάδες κυρίως στον χώρο του, προσπαθώντας αμφότερες απλά να κρατήσουν το "μηδέν" στην άμυνα.


Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι έγινε μόλις στο 6ο λεπτό  με τους Βαλκάνο και Τσομπάνη να συνεργάζονται τέλεια με τον τελευταίο να κάνει μια εκπληκτική προσποίηση πάνω στον Τζάβρα, να μπαίνει στην περιοχή και με ένα πολύ ωραίο εξωτερικό πλασέ να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.
Για 16 περίπου λεπτά και οι δύο ομάδες αγωνίζονταν σαν "τη γάτα με το ποντίκι". Λάθη επι λαθών και τα φάουλ να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. Όλα αυτά μέχρι το 23' όταν οι "νερατζούρι" έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν, όταν ο Τσεκούρας έπαιξε το 1-2 με τον Βαλκάνο με τον Γκόγκο να διώχνει σε κόρνερ πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται δίχως τη μεγάλη φάση. Αντίθετα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 47' ο Τσομπάνης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ έπειτα απο πολύ ωραία πάσα του Βαλκάνου.
'Οσο περνούσε η ώρα και οι δύο ομάδες δεν σκόραραν, τόσο τα νεύρα τέντωναν με αποτέλεσμα να έχουμε και κάποιες αψιμαχίες στην αναμέτρηση με κορυφαία τη φάση του 65' όταν ο Τζαφέρος άφησε τον ΑΟΧ με 10 παίκτες.
Στα λεπτα που απέμειναν Ολυμπιακός πίεσε αλλά η εξαιρετική αμυντική λειτουργία των παικτών του ΑΟΧ δεν επέτρεψε στους "ερυθρόλευκους" την επίτευξη τέρματος με αποτέλεσμα να μείνει το 0-0 μέχρι το τέλος


Οι συνθέσεις:


ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  (Λάμπρου): Μόνος, Σφυρόπουλος, Τζαφέρος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσομπάνης (86' Σμυρναίος), Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης (75' Μαρίνος), Τσεκούρας (81' Κωνσταντάγκας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Χ. (Τσιμιχόδημος): Γκόγκος, Μεταξάς, Μουσάι Τσολάκος, Σκριβάνος, Κάρο, Τζάβρας, Μαστροκώστας, Ευσταθίου (70' Δάσκος), Σκριβάνος, Παπαδέδες


http://eviagoal.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: