Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ - ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 0 - 1




Σπουδαίο διπλό πέτυχε η Έν Ιστιαίας μέσα στο Αλιβέρι, απέναντι στον Ταμυναϊκό που ήταν καλύτερος, έχασε ευκαιρίες αλλά το γκολ το σημείωσε η Ένωση Ιστιαίας στις λιγοστές επιθέσεις που πραγματοποίησε και έφυγε από το Αλιβέρι με την σπουδαία νίκη. 
Εντυπωσιακά ξεκίνησαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι και στο 1' έγινε η πρώτη φάση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, όταν ο Γ Τσαλιαγκός μπήκε στην περιοχή, μαρκαρίστηκε και έπεσε στο έδαφος, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι αλλά ο διαιτητής που ήταν κοντά έδειξε συνέχεια, ενώ στο επόμενο λεπτό από το ύψος του πέναλτι ο Μ Λύκος πλάσαρε δυνατά και ο Μπιμπάι έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. 
Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 18', ο Σταμέλος βρέθηκε απέναντι από τον Μπιμπάι τον πλάσαρε αλλά και πάλι ο γκολκίπερ της Ιστιαίας έδιωξε με τα πόδια, σώζοντας την ομάδα του.
Στο 20' νέα μεγάλη ευκαιρία με την μπάλα να φτάνει στην μικρή περιοχή του Μπιμπάι, με δυο παίχτες του Ταμυναϊκού να μην καταφέρνουν να την σπρώξουν στα δίχτυα.

Από την πλευρά της Ιστιαίας δυο φορές πλησίασαν τα καρέ του Ντουρέκα, στο 14' και στο 40' χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στην εστία του Ταμυναϊκού.
Το τέλος του πρώτου μέρους βρήκε ισόπαλες τις δυο ομάδες με 0-0.
Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 47' ο Τσαλιαγκός βρέθηκε σε θέση βολής, πλάσαρε αλλά ο Μπιμπάι μπλόκαρε την μπάλα. 
Στο 52' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ έγινε κεφαλιά, απέκρουσε με τα πόδια ο Ντουρέκας και από κοντά ο Χρ Ανέστης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 0-1.
Δείτε στιγμιότυπα και το γκολ του αγώνα
Στο 60' ο Τσαλιαγκός έπιασε κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Πιλάτη, άουτ.
Στο 61' και πάλι ο Β. Τσαλιαγκός με πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.
Η συνέχεια δεν είχε φάσεις, με τους φιλοξενούμενους να διαχειρίζονται σωστά το υπέρ τους σκορ,  μην επιτρέποντας στους παίκτες του Ταμυναϊκού να δημιουργήσουν ευκαιρίες και μάλιστα στο 93' ο Ανέστης Χρ πλάσαρε από κοντά ελάχιστα άουτ.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Ένωση Ιστιαίας να πανηγυρίζει την σπουδαία νίκη και τον Ταμυναϊκό να διαμαρτύρεται έντονα στον Διαιτητή κ Πάνο, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: