Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ - ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 0 - 1


Δια Πυρός και  Σιδήρου πέρασε η ομάδα της ΑΕΚ Χαλκίδας από το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του Κεντρικού Ομίλου της Β' Εθνικής με την Προποντίδα την οποία και νίκησε με 1-0 με σκόρερ τον Μπασούκο.

Το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό από το πρώτο λεπτό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βγάλουν φάσεις μπροστά απο τις δύο εστίες, αλλά χωρίς ουσία και με την ΑΕΚ απλά να έχει μια μικρή υπεροχή παραπάνω.

Οι... "κιτρινόμαυροι" ευτύχησαν να μετουσιώσουν μια ευκαιρία που είχαν σε γκολ στο 31', όταν ο Μπασούκος δέχτηκε την μπάλα λίγο μπροστά απο το κέντρο, να περνάει όποιον βρίσκει μπροστά του, μπήκε στη μεγάλη περιοχή απο θέση πλάγια δεξιά και με ένα υποδειγματικό διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Κουσκούτη.




Από την στιγμή που άνοιξε το σκορ και μετά, ο ρυθμός έπεσε και έτσι έμεινε αυτό το 1-0 μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.


Στην επανάληψη η τυπικά γηπεδούχος ομάδα, η Προποντίδα, άλλαξε τελείως την εικόνα της, το γήπεδο έγειρε και η ομάδα του κ. Ακριτίδη έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη με τους επιθετικούς της Προποντίδας να μην μπορούν βρούν δίχτυα.

Στο 61' οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δόθηκε στην ομάδα της ΑΕΚ, οτι ο παίκτης της κιτρινόμαυρης ομάδας βούτηξε. Ο διαιτητής που καταλόγισε το πέναλτι έβγαλε την απευθείας κόκκινη στον τερματοφύλακα Κουσκούτη.

Οι συνθέσεις:

Προποντίδα : Κουσκούτης, Κοίλιαρης, Σιμιτζής, Τσιαβουλάς, Αθανασίου, Σταθόπουλος, Τσιαμπίρης, Μπόζντα Μωραϊτης, Κοτσαλάς, Τσακώγιας

ΑΕΚ Χαλκιδας : Χατζηπαυλίδης Μπιτζονάκης, Χνάρης, Σαμαρτζής, Συνοδάκης, Ξεφτεράκης, Μπασούκος, Ξιφαράς, Μιμιγιάννης, Παπαιωάννου, Λαφαζάνης


Σταυρος Ιωακειμ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: