Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1 - 2 ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΡΑΝΤΙ


 Ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε 2-1 του Φωστήρα στον Ταύρο για την 8η αγωνιστική, με μεγάλο πρωταγωνιστή το Ράντυ που σημείωσε δύο τέρματα, ενώ συνέχισε νικηφόρα για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Οι Ψαχνιώτες από τα πρώτα λεπτά πήραν τον έλεγχο του αγώνα και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να απειλήσουν την εστία του Μελισσά. Στο χώρο του κέντρου δόθηκαν οι περισσότερες μονομαχίες ενώ η απουσία του Τεγούση για τους γηπεδούχους ήταν εμφανής καθώς η ομάδα του Γιώργου Φοιρού κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες.
Στο 32’ ο Ηρακλής προηγήθηκε μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ράντυ. Ο Μπακομήτρος έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Αχείμαστου και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ράντι ανέλαβε την εκτέλεση και έβαλε μπροστά τον Ηρακλή.



Στο δεύτερο μέρος ο Φωστήρας έψαξε την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 72’ με σουτ του Μπελέρη έξω από την περιοχή κι ενώ η μπάλα κόντραρε και άλλαξε κατεύθυνση μπερδεύοντας τον Μελισσά. Οι «πράσινοι» συνέχισαν να βρίσκουν χώρους στην κόντρα επίθεση και στο 79’ μπήκαν για δεύτερη φορά σε θέση οδηγού. Ο Γουόρντεν έκανε ατομική προσπάθεια και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε το Ράντυ, που είχε κάνει την κίνηση από τα δεξιά, και με διαγώνιο σουτ τελείωσε ιδανικά την επίθεση στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα. Ο Ηρακλής με τη νίκη αυτή έφτασε τους 10 βαθμούς ενώ από την άλλη ο Φωστήρας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και παρέμεινε χαμηλά έχοντας 4 βαθμούς.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: (Κριστόφ Βαζέχα) Γκέκας, Γρομητσάρης, Αχείμαστος, Μήτκας, Μουστόγιαννης, Ζυγογιάννης, Κακαράς, Μεντί (74’ Μπελέρης), Τσεμπέσι (46’ Κανελλόπουλος), Ματσούκας (46’ Σιώπης), Ράμα.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: (Γιώργος Φοιρός) Μελισσάς, Μπακομήτρος, Παλαιολόγος, Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Ραπτάκης, Πατσατζόγλου, Ράντυ, Γουόρντεν (90’ Τσιμότζι), Κόσουτιτς (76’ Σικαλιάς), Φλίγκος (72’ Γκεμίσης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας)
ΒΟΗΘΟΙ: Διπλάρης (Καρδίτσας), Κουρέντας (Τρικάλων)

http://eviagoal.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: