Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΑΟ Ν ΑΡΤΑΚΗΣ - ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 2 - 2


Με γκολ ξεκίνησε το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής στα 15'' με την έναρξη που πέτυχε ο ΑΟ Χαλκίς με σκόρερ τον Τσομπάνη που από το κέντρο πήρε την μπάλα και από πλάγια εξαπέλυσε δυντό σουτ η μπάλα βρήκε και το δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα του ΑΟΝΑ γράφοντας το 0-1.
Οι παίκτες του ΑΟΝΑ μετά την ψυχρολουσία που δέχθηκαν προσπάθησαν να ανασυνταχθούν ενώ οι παίκτες της Χαλκίδας διαχειρίστηκαν σωστά το υπέρ τους σκορ ενώ μέχρι το τέλος το ημιχρόνου δυο ευκαιρίες μια από κάθε πλευρά σημειώθηκαν με την Αρτάκη στο 40' με Μακντάση και Μαστροκώστα να στέλνουν την μπάλα στα καρέ του Μόνου ο οποίος εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ την μπάλα που πήγε να τον κρεμάσει. Η άλλη ευκαιρία ήταν για τον ΑΟ Χαλκίς στο 45'με πλασέ του Βαλκάνου που δεν βρήκε στόχο.
Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον ΑΟ Χαλκίς να προηγείται με 0-1.


Στην επανάληψη με το ξεκίνημα ο ΑΟΝΑ πέτυχε την ισοφάριση όταν είχαμε την ανατροπή του Μπαλαμπάνη ,καταλογισμός πέναλτι που εκτέλεσε ο Καραχάλιος στέλνοντας την μπάλα δοκάρι και γκολ ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 59' η ομάδα της Αρτάκης έκανε την ανατροπή όταν ο Καραχάλιος  από πλάγια έπιασε έναν κεραυνό πάνω στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 2-1 υπέρ του ΑΟΝΑ.
Ο ΑΟ Χαλκίς στο 67' έφερε και πάλι τον αγώνα στα ίσια όταν ο Κωσταντάκας έκανε σέντρα, πετάχτηκε ο Τσομπάνης και την έστειλε στα δίχτυα 2-2.
Στο 81' οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγο αποβολής του Μπαλαμπάνη.
Στο 90' ο Τσομπάνης μόνος του απέναντι στον Ευαγγελινό πλάσαρε αδύναμα και ο γκολκίπερ του ΑΟΝΑ μπλόκαρε. 
Ευκαιρία για τον ΑΟΝΑ στο 93' με τον Καραχάλιο και τον Δεληγιώργη να χάνουν ευκαιρία και τον Μόνο να μπλοκάρει την μπάλα.
Η λήξη του συγκλονιστικού ντέρμπι βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 2-2 σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

ΑΟΝΑ (Δ. Λύκος):
Ευαγγελινός, Ντούκα, Χασανλάρι (65΄Α. Χρυσός), Μπαλαμπάνης, Φωτιάδης, Καραλής, Γίγας (86΄Χρόνης) , Καραχάλιος
Μαστροκώστας (65΄Χρόνης), Μακαντάσης, Δεληγιώργης

ΑΟ Χαλκίς (Γ. Λάμπρου):
 Μόνος, Κοροβέσης, Σφυρόπουλος, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσομπάνης, Βαλκάνος, Θωμάς, Ανέστης (83΄Σμυρναίος), Τσεκούρας (46΄Κωνσταντάγκας)














Δεν υπάρχουν σχόλια: