Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ 3 - 2



Παραμένει στη δεύτερη θέση της Α΄ Κατηγορίας  η ομάδα της Ιστιαίας μετά τη σημερινή της νίκη επί των Λουκισίων με 3 – 2.
Άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα για την 12η αγωνιστική που όχι μόνο ισχυροποιεί τη θέση της «ΑΕ Ιστιαίας»,  αλλά και τον Δήμο Τσελίκα στη θέση του προπονητής της.
Οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια με ένα ισχυρό προβάδισμα δύο τερμάτων, σε ένα ημίχρονο που όμως δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο να δείξει.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δ. Τσελίκα μπήκε πιο δυναμικά στο χόρτο και έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, αν και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν, πήραν το πολύτιμο τρίποντο.
Η ομάδα των Λουκισίων δεν το έβαλε κάτω παρόλα αυτά και αν και δεν είχε πολλές ευκαιρίες, κατάφερε να πετύχει δυο γκολ.





Οι φάσεις του παιχνιδιού
19΄ Ο Βασίλης Ανέστης γεμίζει από δεξιά τον αδελφό του Χρήστο που είναι μέσα στη μικρή περιοχή. Ο Ντελής πέφτει να αποκρούσει αλλά ο Χρήστος Ανέστηςψύχραιμα κρατάει την μπάλα προς στιγμήν και αμέσως μετά την στέλνει στα δίχτυα, σε μια ανυπεράσπιστη εστία κάνοντας το 1 – 0.

34΄ Εκτελείται κόρνερ από τον Χρήστο Ανέστη και η μπάλα φτάνει μέσα στην περιοχή. Εκεί γίνονται κόντρες από αμυνόμενους και επιτιθέμενους καταλήγοντας στα πόδια του Ηλία Στεργίου που σημαδεύει και βρίσκει το «γάμμα» του Ντελή, γράφοντας το 2 – 0.

37΄ Τα Λουκίσια εκτελούν κόρνερ και η κεφαλιά του Κουτσαυλή περνάει πάνω από το οριζόντιο του Καρατσόλια.

39΄ Ο Βαρσάμος εκτελεί δυνατό σουτ από κοντά, αλλά ο Καρατσόλιας πέφτει σωστά και με τα δάχτυλα διώχνει σε κόρνερ.


 56΄ Ο Χρήστος Ανέστης μπάινει και σουτάρει από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο του Ντελή.

75΄ Γίνεται λάθος από τον Αγγελόπουλο που γυρίζει την μπάλα προς τον πορτιέρο της Ιστιαίας, όμως οΒαρσαμάς τρέχει και την προλαβαίνει και μόνος με τον Καρατσόλια δεν δυσκολεύεται να μειώσει σε 2 – 1.

85΄ Ο Ηλίας Στεργίου προωθείτε από την σέντρα και φτάνει στη μεγάλη περιοχή όπου εκτελεί ένα δυνατό σουτ που τρυπάει τα δίχτυα του Ντελή, κάνοντας το 3 -1με το δεύτερό του γκολ για σήμερα.

88΄ Ο Βαρσαμάς κερδίζει πέναλτι που εκτελέι πετυχημένα ο Φρούσης, μειώνοντας στο τελικό 3 – 2.


ΑΕ Ιστιαίας (Δ Τσελίκας)
Καρατσόλιας, Τριανταφύλλου Αθ, Βασιλείου, Τόουρφρε, Τριανταφύλλου Σπ, Στεγίου Ηλ, Στεργίου Αρ, Γοργομάτης Ν, Δήμου (70΄ Αγγελόπουλος), Ανέστης Χ, Ανέστης Β

ΑΟ Λουκισίων (Α. Ταυταρίδης)
Ντελής Αθ, Μπουλούκος, Ντοβίνος (55΄ Αποστόλου Χ), Μπαϊμπάκης, Ντελής Δ, Φρούσης, Ελευθερίου, Κουτσαυλής, Βαρσαμάς, Λουκατσίκος, Σεϊντάρας (85΄ Αποστόλου Ι)

Διαιτητής: Πόγκας
Βοηθοί: Λιαγκάκης – Κοντογιαννίδης


Χρηστος Μπεκιαρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: