Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

AEK - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 5 - 1 ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΤΙ



Διά περιπάτου ξεπέρασε το εμπόδιο των Ψαχνών η ΑΕΚ, η οποία έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2014 και θα κάνει καλές γιορτές. Η Ένωση πραγματοποιώντας σοβαρή εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έφτασε εύκολα κι απλά στο τελικό 5-1 απέναντι στον Ευβοιώτη Ηρακλή, σε ένα ματς όπου οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα όταν ανέβαζαν ταχύτητα έδειχναν τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από τον αντίπαλο τους.
Πάντως, μπάλα δεν παίχτηκε μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στην... εξέδρα, με τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων», που έδωσε το παρών στο ΟΑΚΑ, να εκφράζει τις μεταγραφικές του επιθυμίες. Το «Ίσμαελ Μπλάνκο, οέ, οέ, οέ» που ακούστηκε ξανά στο Μαρούσι δείχνει το πόσο πολύ επιθυμούν οι φίλοι του «Δικεφάλου» την επιστροφή του «Ζορό», ενώ αντίθετα ο Κώστας Κατσουράνης τα... άκουσε για τα καλά, προφανώς για την κίνηση του να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού.

 VIDEO 
Κατά τα άλλα, στον αγωνιστικό χώρο, η ΑΕΚ κυριάρχησε και το τρίποντο στην 10η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Β' Εθνικής ήρθε με χαρακτηριστική άνεση. Κορυφαίος για την Ένωση ήταν ο Ιβάν Μπρέσεβιτς που σημείωσε δύο γκολ και απέδειξε πως έχει επιστρέψει πιο γερός από ποτέ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος μπορεί να μην σκόραρε, ωστόσο ήταν ο κινητήριος μοχλός της Ένωσης και εκτός του ότι μοίρασε ασίστ, πήγε να πετύχει το τέρμα της βραδιάς στο φινάλε με οβίδα στο δοκάρι!
Ο... χορός των γκολ για την ομάδα του Δέλλα άνοιξε νωρίς, μόλις στο 3' με σεντρεφορίσια κίνηση και τελείωμα του Μπρέσεβιτς, ενώ δύο λεπτά μετά ο Πλατέλλας με ωραίο πλασέ έγραψε το 2-0. Ο Ηρακλής Ψαχνών που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με δύο γκολ από τα αποδυτήρια προσπάθησε να ισορροπήσει, τα κατάφερε, έφτιαξε μια, δύο καλές φάσεις αλλά η Ένωση ήταν αυτή που πέτυχε τρίτο γκολ στο 40' με τον Μάρκο Ντούνη να πλασάρει ψύχραιμα τον Μελισσά. Αυτό το 3-0 ήταν και σκορ ημιχρόνου, με την κατάσταση στην επανάληψη να αλλάζει κάπως, αφού η ΑΕΚ είχε ρίξει ταχύτητα. Τα Ψαχνά βρήκαν την ευκαιρία όχι μόνο να απειλήσουν, αλλά και να σκοράρουν αυτή την φορά, με κεφαλιά του Μπακομήτρου στο 64'. Αυτή η εξέλιξη σαν να... αφύπνισε και πάλι τους γηπεδούχους που πέτυχαν τέταρτο γκολ στο 77' με τον Μπρέσεβιτς, ενώ το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε στο 83' ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά διαμορφώνοντας το τελικό 5-1. Λίγο αργότερα ο Μάνταλος πήγε να πετύχει το γκολ της βραδιάς, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι στην οβίδα που εξαπέλυσε και σταμάτησε στο δοκάρι του Μελισσά.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας) με βοηθούς τους Αναγνωστόπουλο (Αχαΐας) – Κομκοτό (Ρεθύμνου).
Κίτρινες κάρτες: 66' Πλατέλλας, 69' Ντούνης – 69' Γουόρντεν
Κόκκινες κάρτες: -
ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Γεωργέας, Λαμπρόπουλος, Σαρρής (61' Ρόβας), Γροντής, Τζανετόπουλος, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μάνταλος, Ντούνης (72' Αραβίδης), Μπρέσεβιτς (80' Τσεβάς).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Μελισσάς, Παληγεώργος, Τσιμόντζι (80' Χατζηστάμου), Παλαιολόγος, Παπαδόπουλος, Μπακομήτρος, Γκεμίσης (46' Νάκας), Ράντι, Κοτίτσας (80' Πολίτης), Σικαλιάς, Γουόρντεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: