Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚ. - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ 1 - 1 Ο ΑΓΩΝΑΣ - ΦΩΤΟ


 Σφράγισε την συμμετοχή του στον τελικό του κυπέλλου Ευβοίας ο Ολυμπιακός Χαλκίδας που ήρθε ισόπαλος στο Πάρκο του Λαού 1-1 με τον Ελλήσποντο. Φουριόζος μπήκε στον αγώνα ο Ελλήσποντος ο οποίος στο 1' έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ όταν μετά από σέντρα στα καρέ του Αγριόδημου ο Νικολάου από κοντά πλάσαρε άουτ.
Γρήγορος ο αγώνας για την συνέχεια με τις δυο ομάδες να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο με τον Ολυμπιακό να απαντά στο 12' με δυνατό σουτ του Τζάβρα που μπλόκαρε ο Σαλεμής.
Με επιθετικό ρυθμό συνεχίστηκε ο αγώνας αλλά χωρίς ιδιαίτερες απειλές μέχρι το 27' όπου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με δυνατό πλασέ του Μαστροκώστα 1-0.
Στο 37' ο Ελλήσποντος έφερε τον αγώνα στα ίσια όταν οι παίκτες του έκλεψαν την μπάλα από τους αμυντικούς του Ολυμπιακού μπήκαν στην περιοχή και ο Στρατής με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας 1-1.
Το πρώτο μέρος βρήκε ισόπαλες με 1-1 τις δυο ομάδες.
Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός του αγώνα με τον Ολυμπιακό να κάνει συντήρηση δυνάμεων και να χρησιμοποιεί και νέα παιδιά κάτι που έκανε και ο Ελλήσποντος αφού η πρόκριση είχε κριθεί από τον πρώτο αγώνα όπου ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει με 4-0 κι έτσι σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου Ευβοίας με συνολικό σκορ 5-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚ.  Αγριοδημος - Μεταξας Γ. - Αγγελατος ( 46 Τσολακος ) - Μουσαι - Δασκος - Ζαχαριας ( 46 Σκριβανος ) - Τζαβρας - Μαστροκωστας - Ευσταθιου - Σκριβανος Π. ( 65 Μεταξας Ν )  

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ  Σαλεμης - Κολιοπουλος Χ. - Βλαχος ( 75 Κηπριωτης ) - Κολιοπουλος Κ - Θωμοπουλος - Παπιλας - Νικολαου - Αγγελακης - Στρατης ( 55 Νονας ) - Οικονομου - Ιμπο ( 80 Ντουμελαι) 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ   Φωτης - Πασχαλιδης - Στρουμπουλης 









































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: