Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ 2 - 0 Ο ΑΓΩΝΑΣ


Εντυπωσιακή η Δροσιά πέτυχε τη 2η συνεχόμενη νίκη της με το ίδιο σκορ 2-0. Η ομάδα της Ανθηδώνας έκανε το καλύτερο της παιχνίδι με θεαματικό ποδόσφαιρο για 60΄λεπτά, ενώ δεν επίτρεψε στην Καστέλλα να απειλήσει την εστία του Ντουμάνη.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και τελείωσαν  το παιχνίδι στο πρώτο 20λεπτο. Μόλις στο 7΄μετά από ένα-δυο Κηπιώτη-Κατσικάρου ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ και κακή αντίδραση του Κηρόπουλου, άνοιξε το σκορ 1-0.  Στο 20΄μετά από εξαιρετικό συνδυασμό το κέντρο της Δροσιάς «έκρυψε» τη μπάλα ο Ρένος Τσούτης έβγαλε τη σέντρα και ο Λίφο με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.
Οι παίκτες του Δημήτρη Αντωνόπουλου δεν έκοψαν ρυθμό δημιουργώντας πολλές φάσεις στην εστία του Κηρόπουλου όμως δεν κατάφεραν να αυξήσουν στο σκορ. Μετά το 60΄ και με την είσοδο του Σέγκου οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, αλλά όχι τόσο ώστε να πετύχουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Στο 66΄ο Καλαμάτας δεν υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ματζούνη πάνω  στον Λαφαζάνη.

ΑΠΚΟ Δροσιάς (Δ. Αντωνόπουλος):
Ντουμάνης, Ρ. Τσούτης, Μαντζούνης, Κηπιώτης, Σ. Τσούτης, Καρόκης (70΄Βοϊλάκης), Αντωνόπουλος(89΄Μάλλιαρης), Φρυγανάς, Παναγιωτάκος, Λίφο (82΄Λάμπρου), Κατσικάρος.

ΑΠΟ Καστέλλας (Ν. Κιαπέκος):
 Κηρόπουλος, Κεχαγιάς, Γιούλης (82΄Ματράκας), Πουρής, Σπανός (86΄Κόκκινος), Μπασινάς, Μήτρου, Μπαλαμπάνης (46΄Σέγκος), Λαφαζάνης, Μαντάς, Τσούτσης.





































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: