Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ




Με ασθενοφόρο αποχώρησε από την Ριζούπολη στο ματς με τον Απόλλων Σμύρνης ο πορτιέρο των Ευβοιωτών
Σε δεύτερη μοίρα περνάει η ήττα του Ηρακλή Ψαχνών από τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη με 2-1, καθώς οι Ευβοιώτες έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην κατάσταση του Μανιάτη. Ο πορτιέρο της ομάδας αποχώρησε από το γήπεδο λίγο μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ των γηπεδούχων με ασθενοφόρο και άπαντες αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας του.


Συγκεκριμένα, στη φάση του 62ου λεπτού όπου άνοιξε το σκορ ο Τζιώρας, ο Μανιάτης συγκρούστηκε με τον Ραπτάκη με συνέπεια να μείνει πεσμένος στο έδαφος. Η αντίδραση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας του ήταν άμεση και ζητήθηκε μάλιστα να μπει στο γήπεδο το ασθενοφόρο. (όσοι έχουν «εικόνα» από το γήπεδο, το ασθενοφόρο ήταν παρκαρισμένο κοντά στο τέρμα που είναι στο «πέταλο», ενώ ο Μανιάτης υπερασπιζόταν την απέναντι εστία, μπροστά από το κλειστό γυμναστήριο).
Το ασθενοφόρο όμως δεν μπήκε στο γήπεδο με συνέπεια οι τραυματιοφορείς να διασχίσουν όλο τον αγωνιστικό χώρο, σχεδόν. Έτσι, ο Μανιάτης μεταφέρθηκε, υπό τα χειροκροτήματα των φιλάθλων, στο παρκαρισμένο ασθενοφόρο που αναχώρησε τελικά ύστερα από διάστημα 15 λεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: