Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ


Ο μικρός....... μεγάλωσε ( 20 χρονών )  και πλέον είναι και πρωταθλητής με την ομάδα του Ελλήσποντου , που μαζί με τα άλλα παιδιά κατάφεραν να ανεβάσουν την ομάδα μετά από πολλά χρόνια και πάλι στην Α κατηγορία της Ευβοίας. 
Ο Αντώνης Νικολάου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα του Ληλαντιου και μέσα από την δουλειά και τις σωστές βάσεις που πήρε από τον προπονητή Νίκο Ρογκα , έκανε το μεγάλο βήμα και πήρε μεταγραφή για την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς. Με αρκετές συμμετοχές και στην μεγάλη ομάδα της Χαλκίδας έδειξε το πλούσιο ταλέντο του.  Οι καλές εμφανίσεις τον έφεραν και στις Μικτές ομάδες της Εύβοιας με μεγάλη επιτυχία. Επόμενος σταθμός η ομάδα του Ελλησποντου όπου είναι από τα βασικά στελέχη και από τους πρωταγωνιστες της ανόδου στην Α κατηγορία της Εύβοιας. 
Ο Αντώνης έχει παίξει στα περισσότερα παιχνίδια πρωταθληματος και κυπέλλου και έχει σημειώσει 3 γκολ στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελλο. 
Εμείς να ευχηθούμε τα καλύτερα στον Αντώνη να είναι γερός και πάντα με το ήθος που τον διακρίνει να έχει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. 















Δεν υπάρχουν σχόλια: