Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Δόθηκε η Συνέντευξη Τύπου για το 14ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις!



Στο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η συνέντευξη Τύπου του 14ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις στην οποία παρουσιάστηκε η φετινή εκδοχή του διεθνούς φήμης αγώνα. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.), κ. Χρήστος Τεντόμας και ο πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.), κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.


Ο Υπεύθυνος Τύπου του αγώνα, κ. Απόστολος Παλάτος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, έκανε μια σύντομη αναδρομή στον αγώνα εξάροντας την αναγκαιότητα ύπαρξης του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις. Χαρακτηριστικά, δήλωσε πως η φετινή διοργάνωση θα «αποτελέσει ένα προχώρημα στο θεσμό». Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α., κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος τονίζοντας πως το Επιμελητήριο με μεγάλη χαρά δέχτηκε ο αγώνας να τεθεί υπό την αιγίδα του. Υπογράμμισε την αναγκαιότητα της εξεύρεσης των οικονομικών και επιχειρηματικών εκφάνσεων μέσα από το αγωνιστικό σκέλος. «Πρέπει να μεγαλώσουμε τη “λίμνη”» τόνισε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κ. Θεόδωρος Κόκκινος, αφού ευχαρίστησε το Ε.Β.Ε.Α. για τη φιλοξενία, υπονοώντας την προσπάθεια που χρειάζεται να καταβληθεί προκειμένου ο αγώνας να κερδίσει σε δημοφιλία. Ο Πρόεδρος του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ), κ. Μανώλης Χαλιβελάκης, προσέγγισε με μια πιο βιωματική ματιά το 14ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις και συναισθηματικά φορτισμένος, ανακοίνωσε επισήμως την επιστροφή του στο μπάκετ έπειτα από 26 χρόνια απουσίας. Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως κάνει όνειρα για το μέλλον του θεσμού και εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η φετινή έκδοση θα στεφθεί από επιτυχία.





Αφού τόνισε πως «το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις είναι ένας σημαντικός πρεσβευτής της χώρας μας σε διεθνές επίπεδο», η Αλυτάρχης του αγώνα κα. Κατερίνα Χαλιβελάκη, παρουσίασε τις λεπτομέρειες της διαδρομής, όσον αφορά την Κατηγορία Sporting. Ο κ. Νίκος Ποριώτης, ως Αλυτάρχης στην κατηγορία Regularity, υπογράμμισε πως και φέτος η διοργάνωση επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στους αγωνιζόμενους, αποκαλύπτοντας πως ο αγώνας θα διέλθει από ειδικές της Κορινθίας, της Αττικής και της Στερεάς Ελλάδος, συνολικού μήκους 917 χιλιομέτρων. Στις προσπάθειες που κατέβαλλε η οργάνωση προκειμένου να διεξαχθεί μια ασφαλής διοργάνωση επικεντρώθηκε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας κ. Δημήτρης Καττής, αναφερόμενος στο έμψυχο δυναμικό που θα στελεχώσει τις ειδικές διαδρομές. Το κλίμα στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου ήταν αισιόδοξο με το ραντεβού να ανανεώνεται για την Πανηγυρική Εκκίνηση του αγώνα που θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου!


MIXAΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια: