Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για τη φερομένη «εγκληματική οργάνωση» στο ποδόσφαιρο βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες  παράγοντας  της Εύβοιας από τους 26 συνολικά που απαγγέλθηκαν κατηγορίες από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη σύμφωνα με το site sdna.gr. Πρόκειται για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Εύβοιας Γιάννη Παπακωνσταντίνου  για τον οποίο υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να του  απαγορευθεί η ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο.  

Tο μέλος του ΔΣ και πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στις 25 Μαίου για τις κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που του απαγγέλθηκαν οι οποίες αφορούν σε ένταξη και συμμετοχή στην «εγκληματική οργάνωση». Εάν κατά την απολογία του Γιάννη Παπακωνσταντίνου ανακριτής και εισαγγελέας επιβάλουν περιοριστικούς όρους όπως και στην περίπτωση τεσσάρων κατηγορουμένων που απολογήθηκαν ήδη (Κομπότης, Ζυγογιάννης, Αναστασάκη, Βλάσσης)  δηλαδή απαγόρευση άσκησης οποιασδήποτε δραστηριότητας σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, τότε θα προκύψει θέμα ηγεσίας στην ΕΠΣΕ τουλάχιστον μέχρι το τέλος της δίκης.

Στους 26 κατηγορούμενους περιλαμβάνονται βαριά ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου (Μαρινάκης, Σπανός, Σαρρής, Κουρίδης, Μπριάκος, Δούρος) και η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει τέλος του 2015 ή αρχές του 2016 για όσους από τους κατηγορούμενους ο εισαγγελέας που θα αναλάβει την υπόθεση από τον ανακριτή προτείνει να παραπεμφθούν τελικά σε δίκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: