Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ - Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Μετά την προεδρία Ταρνανα και αφού η ομάδα δεν έβλεπε φως στο τούνελ , και όταν στις πολλές και χωρίς αποτέλεσμα συναντήσεις και συνελεύσεις δεν υπήρχε κάτι ουσιαστικό.  Βρέθηκε εκεί και έκανε την δύσκολη προσπάθεια να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. 
Ο Τάσος Καρυστινος κατάφερε να έχει διπλά του και ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και ξέρουν και από ποδόσφαιρο. Όλοι μαζί έφεραν το σημερινό θετικό αποτέλεσμα η ομάδα να είναι πρωταθλήτρια Εύβοιας και βέβαια να διεκδικεί την άνοδο στην Γ Εθνική μέσα από τα μπαράζ .  
Το αν τα καταφέρει κάτι που ευχόμαστε και θα είμαστε δίπλα στην προσπάθεια αυτή, δεν το ξέρουμε. Πάντως ένα είναι σίγουρο ότι η ομάδα είναι εδώ και θα το παλέψει και αυτό έχει αξία. 
Σίγουρα θα υπάρχει συνέχεια και καλό είναι να στηρίξουμε όλοι αυτή την προσπάθεια,  θα θέλαμε να δούμε ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και είναι για δικούς τους λόγους μακριά να έρθουν και παλέψουν. Ο κύριος Ταρνανας ο οποίος έχει δώσει πολλά στην ομάδα και έχει μάθει από τα όποια λάθη του θα πρέπει να συνεργασθεί με τον Κύριο Καρυστινο και να κάνουν μια δυνατή διοικηση που θα φέρει την ομάδα εκεί όπου και ανήκει. Όλοι λοιπόν κοντά στην προσπάθεια του ΑΟ Χαλκίς . 

Αποστολος Αβερκιαδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: