Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ????


 Στην σημερινή γενική συνέλευση του ΑΟ Χαλκίς που έγινε στο ξενοδοχείο LUCY υπήρχε αρκετός κόσμος που γέμισε την αίθουσα και έκανε και την εμφάνιση του και ο ενδιαφερομενος επενδυτής Κωνσταντίνος Κοτσατος που  είναι πρόεδρος της ναυτιλιακής  "Diamonds shipping & traiding".
Ο κύριος Κοτσατος μίλησε στην γενική συνέλευση τονίζοντας ότι δεν ήρθε για να τάξει λαγούς με πετραχήλια άλλα για να καταθέσει το ενδιαφέρον του και το πλάνο του για την ομάδα με τριετές διάρκεια. Επίσης μίλησε για τις βάσεις που πρέπει να μπουν για να έχει ο ΑΟ Χαλκίς το μέλλον που θέλουν όλοι. Ζήτησε την συνεργασία όλων από φιλάθλους - μέλη - διοικηση - φορείς και ανέπτυξε τους πέντε άξονες που θα βάλει για να φτάσει στον στόχο της η ομάδα. 




1 .  Η οργάνωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και προσπάθεια για να πλαισιωθεί η ομάδα με ντόπιους ποδοσφαιριστες αλλά και επιστροφή των Ευβοέων ποδοσφαιριστων που αγωνίζονται εκτός Ευβοίας. 
2. Η οργάνωση των ακαδημιών 
3. Ο κόσμος τα μέλη οι χορηγοί και τα ΜΜΕ μια γροθιά για να πάει η ομάδα μπροστά. 
4. Στο οικονομικό να μην υπάρχουν περιττά έξοδα και να μην υπάρχουν χρέη.
5. Σωστές εγκαταστασεις με το Στάδιο να γίνει όπως πρέπει να είναι ενα γηπεδο για να μπορει να φιλοξενήσει φιλάθλους και ομάδες . 
Σημαντική και η δημιουργία βοηθητικού γηπέδου για τις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών.  
Ο κυριος Κοτσατος ανέφερε  το μπατζετ για την φετινή χρονιά να είναι στα 300 με 350 χιλιάδες ευρώ. 
Ζήτησε να του δοθεί η εντολή κατάρτισης ψηφοδελτίου και να αποτελείτε το Δ.Σ. από 7 μέλη. 

Τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος του ΑΟ Χαλκίς κύριος Καρυστινος που ανέφερε ότι οι  απόψεις του ταυτίζονται με αυτές του κυρίου Κοτσατου και ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν συζητήσεις για  να καταλήξουμε σε οριστική συμφωνία των δυο πλευρών. 
Περιμένουμε λοιπόν μέσα στις επόμενες μέρες να βγει η ανακοίνωση για την τελική γενική συνέλευση και για την συνεργασία η όχι με τον κύριο Κοτσατο. Περιμένουμε λοιπόν για να διαπιστωσουμε αν τελικά όλα αυτά που θέλει να κάνει η πλευρά του κυρίου Κοτσατου γίνουν πραγματικοτητα.
































Δεν υπάρχουν σχόλια: