Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ



ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ 

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του από την ομάδα της Αγίας Ελεούσας στη Δ΄ Εθνική την περίοδο 1995-1996 σε νεαρή ηλικία και στη συνέχεια εντάχθηκε στις ακαδημίες της Skoda Ξάνθης και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα για τέσσερα χρόνια, από την περίοδο1996-1997 μέχρι και το 1999-2000.
Λόγω του πολυσύνθετου ταλέντου του, μπορούσε να αγωνιστεί ως δεξιός ή κεντρικός αμυντικός αλλά και ως μέσος. Την αγωνιστική περίοδο 2000-2001 υπέγραψε συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και γρήγορα έγινε βασικός, αγωνιζόμενος συνήθως ως δεξιός αμυντικός.
Το 2003 ο Πατσατζόγλου τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα σε ένα ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Του πήρε περισσότερο από τρία χρόνια να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, καθώς το ένα χειρουργείο διαδεχόταν το άλλο, μιας και το πρόβλημα επανερχόταν κάθε φορά που επρόκειτο να ξαναρχίσει προπονήσεις.


Παρ' όλα αυτά, κατάφερε να επιστρέψει στο τέλος της περιόδου 2004-2005 στα γήπεδα της Α’ Εθνικής, έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια απουσίας. Ο τότε προπονητής του Ολυμπιακού, Τροντ Σόλιντ, του έδωσε και άλλες ευκαιρίες την περίοδο 2005-2006, κυρίως στη θέση του αμυντικού μέσου.
Το 2009, έπειτα από εννέα χρόνια στον Ολυμπιακό, αναζήτησε νέα ποδοσφαιρική στέγη στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Ομόνοια Λευκωσίας.
Έναν χρόνο αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, ενώ τον Ιανουάριο του 2011 εντάχθηκε στο δυναμικό του Π.Α.Σ. Γιάννινα. Τον Ιούλιο του 2013 υπέγραψε στον Ηρακλή Ψαχνών.

ΤΑΣΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ 

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την τοπική ομάδα της γενέτειράς του Χαλκίδας "Χαλκινέος", με την οποία αγωνίστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Εύβοιας. Το 2007 πήρε μεταγραφή για το Αιγάλεω, με το οποίο αγωνίστηκε τρεις περιόδους στη Β΄ Εθνική, εκ των οποίων τη μία αγωνίστηκε ως δανεικός στον Ηλυσιακό. Το 2010 μεταγράφηκε στην Καβάλα, όπου αγωνίστηκε την περίοδο 2010-11. Μετά την περιπέτεια της ομάδας, λόγω της εμπλοκής της στο σκάνδαλο στημένων αγώνων, έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε συμβόλαιο με τον Πανιώνιο.
Το καλοκαίρι του 2014 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, έλαβε μέρος στην προετοιμασία του συλλόγου, όμως με την ολοκλήρωσή της αποφασίστηκε όπως παραμείνει ως δανεικός στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Τελικά όμως με την ξαφνική αποχώρηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου τα δεδομένα άλλαξαν και παρέμεινε στον Ολυμπιακό.
Η καλύτερη στιγμή του στον Ολυμπιακό το γκολ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. 

Στις εθνικές ομάδες

Έχει αγωνιστεί στις μικρότερες εθνικές ομάδες Νέων (με την οποία το 2009 έκανε το ντεμπούτο του) και Ελπίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: