Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

AO ΧΑΛΚΙΣ



Μερικές φορές πρέπει να γράφουμε τα πράγματα με το όνομα τους .

Οι μέρες και οι εβδομάδες περνάνε και δεν έχει γίνει το παραμικρό όσο αφορά την πορεία την οργάνωση και το ροστερ της ομάδας. 
Δεν είναι δυνατόν να πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία η ομάδα χωρίς βέβαια να ξέρουμε το πότε και να μην υπάρχουν ούτε τα ρούχα προετοιμασιας ούτε να ξέρουμε πόσοι οι παίκτες που θα ακολουθήσουν την αποστολή, τουλάχιστον αυτοί που ανήκουν στον ΑΟ Χαλκίς.
Δεν είναι δυνατόν οι άνθρωποι που βρίσκονται στην διοικηση να μιλάνε με ποδοσφαιριστες προς μεταγραφή και να μην υπάρχει ούτε ευρώ έτσι ώστε να δοθούν προκαταβολές και να μπουν οι υπογραφές.


Όταν ο κύριος Κοτσατος με τον κύριο Τολια ανέλαβαν την διοικηση του ΑΟ Χαλκίς στηρίξαμε αυτή την κίνηση και περιμέναμε κάτι να δούμε ότι άλλαξε στην εικόνα και βέβαια περιμέναμε να δούμε ότι οι άνθρωποι του ΑΟ Χαλκίς έχουν καταλάβει ότι η ομάδα δεν είναι πλέον στο τοπικό αλλά στην Γ Εθνική. 
Υπάρχουν και οι άνθρωποι στην διοικηση του ΑΟ Χαλκίς που είναι Χαλκιδαιοι  και που αυτοί έχουν τα χέρια τους δεμένα χωρίς να μπορούν να μας πουν με σιγουριά τι υπάρχει και ποιες θα είναι οι κινήσεις της ομάδας. 
Αν δεν υπάρχουν οικονομικές εξελίξεις μέχρι σήμερα - αύριο έτσι ώστε η ομάδα ξεκινήσει την πορεία της θα αρχίσουν και οι αποχωρίσεις από την διοικηση. 
Όταν είσαι σοβαρή διοικηση και έχεις στα χέρια σου μια ιστορική ομάδα η οποία βρίσκεται στην Γ Εθνική δεν είναι δυνατόν να μην έχεις βάλει πάνω στο τραπέζι με το καλήμερα ένα ποσό για το ξεκίνημα και να λες στο Δ.Σ. ότι οι προκαταβολές στους ποδοσφαιριστες θα δοθούν μετά από τα πρώτα δυνατά φιλικά με Ξάνθη και ΑΕΚ. 
Ποιος είναι αυτός ο ποδοσφαιριστης κύριοι που θα βάλει την υπογραφή του στην ομάδα και θα περιμένει να πάρει προκαταβολές μετά από ένα - δυο μήνες ??
Μέχρι στιγμής δεν έχει ανανεωθεί καμιά συνεργασία με ποδοσφαιριστη της ομάδας και όλοι περιμένουν , αλλά ούτε έχει γίνει και καμιά μεταγραφή , αν και γράφτηκαν σε τοπικά σαιτ ότι έχουν γίνει μεταγραφικές κινήσεις αυτό δεν είναι αλήθεια . 

Σοβαρότητα και κατανόηση της κατάστασης κύριοι γιατί δεν μπορεί μια πόλη ολόκληρη να περιμένει άλλο. 

Αποστολος Αβερκιαδης 


Δεν υπάρχουν σχόλια: