Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΕΙΧΑΝ ΑΓΙΟ


Σοβαρό τροχαίο είχε η οικογένεια της Χρυσουλας Παπαθανασιου υπαλλήλου της ΕΠΣΕ.  

 Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα λίγο πριν την 1 σήμερα τα ξημερώματα στο 4ο χλμ της Εθνικής Οδού Τρικάλων-Καρδίτσας.
Όπως κατέγραψε το trikalanews.grνταλίκα που μετέφερε λιπάσματα και είχε αναχωρήσει από τα Τρίκαλα, υπό άγνωστες συνθήκες, το φορτίο της μετατοπίστηκε και έπεσε πάνω σε ΙΧΕ αυτοκίνητο που κινούνταν προς την αντίθετη κατεύθυνση…
Αποτέλεσμα, το ΙΧΕ αυτοκίνητο να …εξαφανισθεί διαλυμένο κάτω από δεκάδες σακιά με λιπάσματα και μέσα από τα συντρίμμια του ΙΧΕ αυτοκινήτου, να ανασυρθούν  τραυματισμένος ο 55χρονος οδηγός και  η 50χρονη σύζυγος του κάτοικοι Χαλκίδας που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ στο όχημα επέβαιναν και τα 2 παιδιά τους που επίσης μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων από διερχόμενους οδηγούς για προληπτικούς λόγους.

Στο σημείο, έσπευσαν όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων με 3 Πυροσβέστες, περιπολικό της ΟΠΤΑ και της Τροχαίας Τρικάλων που διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων, μέχρι να απομακρυνθούν από το σημείο τα συντρίμμια του οχήματος και τα σακιά με το λίπασμα.
Στο ευχαριστήριο που υπογράφουν το ζεύγος Αθανάσιος και Χρυσούλα Παπαθανασίου και τα παιδιά τους Γιώργος και Στέφανος, αναφέρονται τα εξής:
«Θέλουμε να εκφράσουμε πολλά θερμά και μεγάλα ευχαριστώ στη Μαρία Γελαδάρη και στη κόρη της που ήταν από τις πρώτες που βρέθηκαν στο πλευρό μας ,στους άνδρες της Τροχαίας Τρικάλων που βρέθηκαν στο τροχαίο της 23ης Ιουλίου στη θέση Αγία Κυριακή Τρικάλων, στους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων , στους άνδρες του ΕΚΑΒ Τρικάλων, στους Γιατρούς και στο Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων ,για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση τους, στο τροχαίο που μας συνέβη στις 23/7/2015 και ώρα 1 μετά τα μεσάνυχτα.
Ευτυχώς βγήκαμε ζωντανοί από θαύμα, αισθανόμαστε ότι η τύχη μας ήταν μεγάλη και αποφύγαμε το μοιραίο. Όταν περάσεις δίπλα από το θάνατο καταλαβαίνεις το μεγαλείο της ζωής.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ»

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: