Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


 Ξεκίνημα για την ΑΕΚ Χαλκίδας στο Ενωσιακο γήπεδο αφού εκεί θα γίνονται για μια εβδομάδα οι προπονήσεις, μέχρι να επανέλθει σε καλή κατάσταση ο χώρος στο Πάρκο Του Λαού όταν τελειώσουν και τα παζάρια. 
Αφού έγινε η πρώτη γνωριμία των ποδοσφαιριστων με τον προπονητή Γιάννη Μπασουκο  και την διοικηση, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος Γιάννης Ελευθεριαδης που τόνισε την ανάγκη η ΑΕΚ να είναι η πρωταγωνιστρια  στο νέο πρωτάθλημα και βέβαια όλοι στην ομάδα θέλουν την άνοδο μέσα από τα μπαράζ όταν και αν γίνουν τελικά. 
Ο κύριος Ελευθεριαδης γνώρισε έναν - έναν τους ανθρώπους που είναι κοντά του στην διοικηση και ανέφερε ότι όλοι θα είναι κοντά στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστες για ότι χρειασθεί. 
Στην πρώτη προπόνηση υπήρχαν και απουσίες ποδοσφαιριστων οι οποίοι έλειπαν λόγω εργασίας άλλα σιγά - σιγά όλοι θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασιας. 
Ο πρόεδρος μας μίλησε και για το ράστερ της ομάδας τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές με δυο - τρεις κινήσεις ακόμα να είναι στα σχέδια. 













































Δεν υπάρχουν σχόλια: