Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

AO ΧΑΛΚΙΣ - ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ



Είμαστε λίγο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ εθνικής και η ομάδα της Χαλκίδας δεν είναι έτοιμη.

 Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα και ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Το μεγάλο αφεντικό ( Κοτσατος ) δεν έχει φανεί πουθενά εκτός από την πρώτη και μοναδική φορά στην γενική συνέλευση στο LUCY. 
Οι άνθρωποι που έχουν μείνει στην διοικηση προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση αλλά όταν δεν υπάρχει το χρήμα για να μπορέσουν να γίνουν μεταγραφές ( χαλάνε συμφωνίες αφού δεν μπορούν να δοθούν προκαταβολές ) ,όταν  δεν υπάρχει το χρήμα να μπορέσει να λειτουργήσει η ομάδα από τα πιο απλά ( νερά - ηλεκτρολύτες - φαρμακευτικό υλικό κλπ ) τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. 


Σε λίγες μέρες μπαίνει ο Σεπτέμβριος και θα πρέπει να πληρωθούν υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστες - προπονητές και προς τρίτους , υπάρχει η δυνατότητα?  
Η αλήθεια είναι ότι ο προπονητής της ομάδας ο κύριος Λάμπρου με το υλικό που έχει, κάνει μεγάλη και τρομερή προσπάθεια να φτιάξει ένα σύνολο αξιόμαχο. Αλλά υπάρχει ένα μεγάλο αλλά , η ομάδα χρειάζεται 5 - 6 ποδοσφαιριστες σε όλες τις θέσεις από τερματοφυλακα , αμυντικούς . επιθετικούς . 
Η ομάδα χρειάζεται πολλά πράγματα εντός και εκτός αποδυτηρίων , δεν υπάρχει δυστυχώς καμιά οργάνωση και ότι γίνεται είναι επιφανειακό.  
Ξέρουμε πολλά άλλα αν δεν βγει σύντομα ο κύριος Τολιας να δώσει μια συνέντευξη σε όλα τα ΜΜΕ και να πει τα πράγματα με το όνομα τους τότε φοβόμαστε ότι τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή .

Αποστολος Αβερκιαδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: