Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

BEACH SOCCER ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΑΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΒΑΝΤΙΣ 3 - 2


Η ομάδα μας έφτασε στα τελικά και αγωνίσθηκε στον μικρο τελικό με αντίπαλο την ομάδα Νάπολη Πατρών από την οποία και έχασε με 3 - 2.
Δυνατό και αμφίρροπο το ματς με την Αβαντις να μένει πίσω στο σκορ με 2 - 0 στο πρώτο 12λεπτο αλλά με αντεπίθεση και με πολύ καλό παιχνίδι έφερε το ματς στα ίσια στο δεύτερο 12λεπτο . Στο τελευταίο 12λεπτο θα μπορούσε η ομάδα μας να πάρει ακόμα και την νίκη έχοντας χαμένο πέναλτι και καλές ευκαιρίες για να κάνει  το 2 - 3 .  Κάτι που δεν έγινε αλλά η ομάδα Νάπολη Πατρών με ένα γκολ στα τελευταία λεπτά κατάφερε να πάρει την νίκη και την τρίτη θέση . Σημαντική η παρουσία της ομάδας Αβαντις και η 4η θέση που πήρε και μάλιστα με 6 μόνο ποδοσφαιριστες που είχαν πάει στην τελική φάση . Για διάφορους λόγους δεν ακολούθησαν την αποστολή και οι υπόλοιποι κάτι που θα έκανε βέβαια πιο δυνατή την ομάδα . Πολλά μπράβο στον προπονητή Νίκο Σαρρη και σε όλους τους ποδοσφαιριστες που αγωνίσθηκαν σε αυτό το πρωτάθλημα .  Αυτά τα παιδιά χρειάζονται την στήριξη και την βοήθεια όλων μας. Φορέων - Χορηγών - ΜΜΕ γιατί πραγματικά το αξίζουν και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου μπορούν να φέρουν το πρωτάθλημα στην Χαλκίδα. 

ΥΓ   Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά της ομάδας που μου έκαναν την τιμή να με πάρουν μαζί στην αποστολή για να ζήσω και εγώ και να σας μεταφέρω αυτές τις ωραίες στιγμές. 

Αποστολος Αβερκιαδης 





 ΑΒΑΝΤΙΣ  ΣΑΡΡΗΣ ( Προπονητης )  Μονος - Μπαρολας - Ρωμανος - Ευγενιου - Τσαλιαγκος - Καραμπας.





















































Δεν υπάρχουν σχόλια: