Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Πολλά τα ερωτήματα και οι ανησυχίες όχι μόνο δικές μας άλλα και πολλών  φιλάθλων. Πως και πότε ο ΑΟ Χαλκίς θα γίνει ομάδα.
Βρισκόμαστε ήδη στον Αύγουστο και η ομάδα με την διοικηση Κοτσατου βρίσκεται στο μηδέν. Ο εκπρόσωπος της ομάδας ο κύριος Τολιας βγαίνει σε ραδιοφωνικές εκπομπές και τα παρουσιάζει όλα τέλεια και ότι η ομάδα είναι σε σωστό δρόμο. Από την άλλη οι ( συνάδελφοι ) των εκπομπών δεν έχουν την Ψυχή ? η δεν θέλουν να πάνε κόντρα αυτή την στιγμή στην ομάδα της Χαλκίδας και καλά κάνουν. Αλλά το να λένε ότι η ομάδα δεν έχει αργήσει να ξεκινήσει γιατί το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής θα ξεκινήσει τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου είναι για γέλια. 
Όλοι ξέρουμε ότι η ομάδα αυτή την στιγμή στο ροστερ δεν έχει ούτε 15 ποδοσφαιριστες μετά τις αποχωρίσεις και όπως έχει ανακοινωθεί την Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία, μάλιστα ωραία , πάμε να δούμε λοιπόν ορισμένα θέματα. 


Για να αρχίσει την δουλειά του ένας προπονητής σε μια προετοιμασία μιας ομάδας πρέπει να έχει στο ράστερ 20 με 25 ποδοσφαιριστες όταν βέβαια μιλάμε για μια κατηγορία όπως η Γ Εθνική. 
Θα έχει ο ΑΟ Χαλκίς αν όχι την Δευτέρα τουλάχιστον μέσα στην εβδομάδα  τον αριθμό των ποδοσφαιριστων που θα θέλει ο Γιώργος Λαμπρου ?
Για να παρουσιασθεί μια ομάδα έτοιμη για ένα δύσκολο και γεμάτο πρωτάθλημα χρειάζεται  5 με 6 εβδομάδες . Βάζουμε μέσα την περίοδο της προετοιμασιας με τα τρεξίματα το μοντάρισμα και τα φιλικά. Άρα προλαβαίνει ο ΑΟ Χαλκίς να είναι έτοιμος έστω και αν το πρωτάθλημα αρχίσει τέλος Σεπτεμβρίου? Σκέφτομαι την περίπτωση που  το πρωτάθλημα θα αρχίσει νωρίτερα τότε τι θα έχουν να πουν και η διοικηση και τα διάφορα παπαγαλάκια. 
Αυτή την στιγμή ο κορμός της πετυχημένης περσινής ομάδας δεν υπάρχει και ούτε έχει γίνει μια προσθήκη νέας μεταγραφής στην ομάδα.  Έχει η δεν έχει αργήσει ο προγραμματισμος λοιπόν, έχει η δεν έχει αργήσει η έναρξη της προετοιμασιας ? Οπότε κύριοι μη προσπαθείτε να τα παρουσιάσετε όλα ρόδινα γιατί δεν είναι . 
Περιμένουμε να δούμε και θα είμαστε εδώ για να γράφουμε και να λέμε την αλήθεια, γιατί το να θες να παρουσιάσεις το μαύρο - άσπρο το μόνο που καταφέρνεις  είναι να γελάει ο κόσμος μαζί σου. 

Αποστολος Αβερκιαδης


Δεν υπάρχουν σχόλια: