Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ


Η Χαλκίδα ξεκίνησε τη προετοιμασία της σήμερα στο δημοτικό στάδιο με λίγους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Συγκεκριμένα από την περσινή ομάδα έχουν παραμείνει οι Γκιτζάλης, Καραμπάς, Σμυναίος, Τόλης, και Κοροβέσης, ενώ τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα είναι οι Ντουμάνης( περιμένει  τον δανεισμό από την Προποντίδα )  , Καμπιώτης, Ζουζουλής, Σπανός και ο Αναστασίου (δεν έχει ολοκληρωθεί τυπικά η μεταγραφή του). 

Ο Βαλκάνος κάνει προετοιμασία με τα Τρίκαλα και έχει ειδοποιήσει ότι αν δεν προχωρήσει η μεταγραφή του θα επιστρέψει. Επίσης και ο Τσεκούρας τελείωσε την προετοιμασία με την U-17 του ΠΑΟΚ και αν δεν αποκτηθεί θα γυρίσει στον ΑΟ Χαλκίς.

Οι διοικούντες μαζί με τα παράπονα στους εκπροσώπους του τύπου καθώς θεωρούν ότι έχουν εισπράξει επιθετική συμπεριφορά, εξέφρασαν και την αισιοδοξία τους ότι το κλίμα θα αλλάξει με την απόκτηση 4-5 ποδοσφαιριστών μέσα στην εβδομάδα. Σήμερα υπάρχει ραντεβού με τους Τζαφέρο και Θωμά για να ξανασυζητηθεί η παραμονή τους.  Παράλληλα ο Γιώργος Τόλιας ανέφερε ότι υπάρχουν και δυο ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου στην αναμονή οι οποίοι περιμένουν την συμπλήρωση του ρόστερ προκειμένου να απαντήσουν στην πρόταση που έχουν δεχθεί. 

 Ας δούμε τι δήλωσαν ο Κώστας Σπανός, ο Γιώργος Τόλιας και ο Γιώργος Λάμπρου. 

Κώστας Σπανός: «Όσο ψηλότερα»

«Είχα και άλλες προτάσεις  αλλά επέλεξα να μείνω στην ομάδα της πόλης μου. Ελπίζω να παραμείνουν και τα άλλα παιδιά από τον περσινό βασικό κορμό και να προσπαθήσουμε να πάμε τη Χαλκίδα όσο το δυνατόν ψηλότερα» δήλωσε ο Κώστας Σπανός.


Γιώργος Τόλιας; «Καθυστερήσαμε αλλά βρήκαμε λύσεις»

"Ξεκινάμε την προετοιμασία σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα και αυτό επηρεάζει και την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Κουραστήκαμε με όλα τα προβλήματα με αποτέλεσμα να αρχίζει η προετοιμασία μας λίγο αργά. Αυτό μας βγαίνει σε καλό γιατί από ότι μάθαμε το πρωτάθλημα θα αρχίσει μετά τις 20 Σεπτεμβρίου. Είχαμε προβλήματα για να μαζέψουμε τους παίκτες λόγω των capital controls, τώρα ξεπεραστήκανε, λυθήκανε και αποκτήσαμε τον Ζουζουλή και τον Σπανό. Την εβδομάδα αυτή θα έρθουνε κι άλλα 3-4  παιδιά με εμπειρία από τη Β΄ και Γ΄ εθνική  και έτσι πιστεύουμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις.  Την επόμενη εβδομάδα το ρόστερ θα είναι γεμάτο  με παίκτες αξίας», σε ερώτηση για  το αν είναι εφικτή η παραμονή παικτών που δεν έχουν συμφωνήσει στις πρώτες συναντήσεις ο αντιπρόεδρος του ΑΟΧ απάντησε: «Οι πόρτες είναι ανοιχτές».    



 Γιώργος Λάμπρου: «Χάσαμε χρόνο αλλά να κοιτάξουμε μπροστά».

Για τον χρόνο που χάθηκε μίλησε ο Γιώργος Λάμπρου λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι χάσαμε πολύτιμο χρόνο και αυτό που έδειχνε εύκολο δηλαδή να χτίσουμε μια ομάδα πάνω στην περσινή δεν έγινε. Τώρα δεν είναι ώρα να κοιτάξουμε τις ευθύνες αλλά πως μπορούμε να μαζέψουμε πιο πολλούς από τους παλιούς πίσω στην ομάδα. Θέλω πίσω τον Τζαφέρο, τον Μόνο, τον Ευσταθίου, και τον Θωμά. Για στόχους δεν μπορώ να μιλήσω αν δεν δω πρώτα τι ομάδα θα φτιάξουμε.  Σημασία έχει να δούμε τι θα κάνουμε για να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο που θα αρέσει σε όλους μας και να έχει υψηλούς στόχους».

























Δεν υπάρχουν σχόλια: