Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ


ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ 

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ   VAMOS PARA VICTORIA SIEMPRE 


Σήμερα στις 17.45  στο γήπεδο της Ερετριας η ομάδα της ΑΕΚ Χαλκίδας αντιμετωπιζει τον Όλυμπο Γυμνού για άνοδο στην Α κατηγορία της Ευβοίας.
Αναμένεται να γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι που θα ικανοποιήσει του πολλούς φιλάθλους που θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου της Ερετριας.

Mετά  χρόνια στις μικρές κατηγορίες της Εύβοιας , αλλά και αυτοκάθαρσης η ΑΕΚ Χαλκίδας είναι πλέον έτοιμη για την επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας Εύβοιας, κάτι που φυσικά δεν αντιμετωπίζει ως υπέρβαση ή ως γιορτή αλλά ως ημέρα μνήμης, αυτοκριτικής και φυσιολογικής εξέλιξης των πραγμάτων. 

Η ΑΕΚ Χαλκίδας αισθάνεται ωστόσο την υποχρέωση να ευχαριστήσει για μία ακόμα φορά όλους αυτούς  που όχι μόνο στήριξαν την ομάδα σε αυτά τα  δύσκολα χρόνια αλλά συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να διατηρηθεί αναλλοίωτη η δυναμική ενός συλλόγου, που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να κινδυνεύσει ακόμα και με αφανισμό. 



Επίσης  καλούμε τον κόσμο της ΑΕΚ Χαλκίδας  στον αγώνα μπαράζ  και τον θέλουμε μαζί μας σε κάθε βήμα της δύσκολης πορείας που ξεκινά με προοπτική να απολαύσουμε σύντομα την ΑΕΚ Χαλκίδας στο πραγματικό της μεγαλείο και στην πλήρη διάσταση της ιστορίας της. 



Η ΑΕΚ  Χαλκίδας εκφράζει την επιθυμία της να συμβάλλει με την επιστροφή της στη διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος ανταγωνιστικού, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες της ισονομίας και του fair play. H AEK Χαλκίδας θα λειτουργήσει προς αυτή την κατεύθυνση και θα διεκδικήσει ακριβώς ό,τι της αναλογεί με βάση τις εντός γηπέδου αγωνιστικές της δυνατότητες.
Η ΑΕΚ Χαλκίδας  είναι και πάλι εδώ χωρίς την παραμικρή διάθεση ρεβανσισμού, αλλά για να συμμετάσχει σε ένα πρωτάθλημα που θα αποτελεί γιορτή για τον πραγματικό φίλαθλο . Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.






Δεν υπάρχουν σχόλια: