Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ


Η ΑΕΚ Χαλκίδας είναι εδώ είναι δυνατή ενωμένη και σίγουρα μέσα στον ένα και μοναδικό σκοπό της .  Την άνοδο στην Α κατηγορία της Εύβοιας και θα τον πετύχει με τον ένα η τον άλλο τρόπο. Δηλαδή η μέσω του αγώνα μπαράζ με αντίπαλο τον Όλυμπο Γυμνού η με τον άλλο μέσα από τους αγώνες πρωταθληματος. 
Όσο άφορα τον χθεσινό αγώνα μπαράζ στην Ερέτρια και για όσα γράφουν και λένε διάφοροι που μάλλον δεν ξέρουν και πολλά από ομάδες και ποδόσφαιρο έχουμε να πούμε  λίγα λόγια για  το χθεσινό ματς μπας και καταλάβουν ορισμένα πράγματα. 



Η ΑΕΚ Χαλκίδας πραγματοποιησε πολλές μεταγραφές και σχεδόν άλλαξε όλη η ομάδα . Ήρθαν ποδοσφαιριστες με αξία και προσωπικοτητα .  Η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της και ο προπονητής Γιάννης Μπασουκος έπρεπε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να ετοιμάσει και να μοντάρει μια νέα ομάδα και να την βάλει στην διαδικασία των αγώνων μπαράζ. Ερώτημα ποια άλλη ομάδα με τόσους καινούργιους  ποδοσφαιριστες θα ήταν έτοιμη να μπει σε μια δύσκολη διαδικασία με τόση πίεση και άγχος? Η ΑΕΚ ναι δεν είναι έτοιμη δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένη ομάδα αλλά έχει ποδσφαιριστες με αξία και ένα είναι σίγουρο θα μπουν στο γήπεδο και θα τα δώσουν όλα για την νίκη . Αν αυτή δεν έρθει δεν χάλασε ο κόσμος και ούτε θα τελειώσει κάτι , άπλα μπορεί να χαθεί μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος. 
Η ΑΕΚ στο χθεσινό ματς είχε το έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα είχε 14 τελικές προσπάθειες με δοκάρι και ευκαιρίες να τελειώσει το ματς .  Δεν μπόρεσε και είχε να αντιμετωπισει μια ομάδα τον Όλυμπο Γυμνού που είναι δυνατή με ποδοσφαιριστες που παίζουν καιρό μαζί και έχουν βρει τα πατήματα τους.  
Η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια με θέληση και πείσμα και θα τα καταφέρει .  Όσο και αν θέλουν μερικοί να περάσουν ότι υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα και κακές σχέσεις ποδοσφαιριστων . 
Η ΑΕΚ Χαλκίδας θα πάει να παίξει το παιχνίδι μπαράζ με τον Όλυμπο Γυμνού, θα κάνει αυτό που ξέρει και μπορεί και αν πάρει την νίκη και την άνοδο θα το απολαύσει, αλλιώς θα μπει ν αγωνισθεί στο πρωτάθλημα της Β κατηγορίας και σίγουρα εκεί πιο έτοιμη και ποιο δυνατή θα πάρει αυτό που τις αξίζει . 

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΒΕΡΚΙΑΔΗΣ 




Δεν υπάρχουν σχόλια: