Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Νέα "βόμβα" από την Κύμη


Το κερασάκι στην τούρτα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού έβαλε η Κύμη, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Αράπη. Ο 25χρονος φόργουορντ, με πλούσια εμπειρία από τα σαλόνια της Α1, αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή της ομάδας του Βασίλη Μπρατσιάκου, η οποία έχει ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στη Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο ΓΣ Κύμης ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Αράπη! Ο 25χρονος αθλητής(γεννημένος στις 4 Απριλίου του 1990), ύψους 2.02μ, αγωνίζεται στις θέσεις των φόργουορντ. Αυτή ήταν η 5η προσθήκη του Γυμναστικού στο φετινό μεταγραφικό “παζάρι”, με τον κόουτς Βασίλη Μπρατσιάκο να έχει πληθώρα ποιοτικών επιλογών σε όλες τις θέσεις.

Ο Δημήτρης Αράπης πήρε τις πρώτες μπασκετικές εμπειρίες στην Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης “Αστέρια” στην Θεσσαλονίκη, ενώ το 2007 έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά “βήματα” στην Α2 με την ΜΕΝΤ. Το 2009 έκανε το μεγάλο άλμα προς την Α1 υπογράφοντας στον ΠΑΟΚ. Εκεί έμεινε 3 χρόνια, παίρνοντας συμμετοχές και στο Eurocup. Το 2012/13 μετακόμισε στην Αθήνα και αγωνίστηκε στην Α1 με τον Ηλυσιακό και την αμέσως επόμενη χρονιά έπαιξε ξανά στην κορυφαία κατηγορία με την φανέλα του Πανελευσινιακού. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α2 με τον Αετό.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι ο ΓΣ Κύμης κατάφερε να εξασφαλίσει την υπογραφή ενός παίκτη που έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, παρότι βρίσκεται ακόμη σε εξαιρετική μπασκετική ηλικία. Είναι σίγουρο ότι θα συμβάλει και αυτός στην επίτευξη του μεγάλου στόχου που έχουν θέσει στην ομάδα της Κύμης για την φετινή σεζόν, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1″.

Δεν υπάρχουν σχόλια: