Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 0 - 3 ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ


Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε ο Παντριαδικός που θριάμβευσε επί της ΑΕΚ Χαλκίδας με 3-0. Βέβαια έκπληξη προκάλεσε το αποτέλεσμα μόνο σε όσους δεν παρακολούθησαν το ματς γιατί για όσους βρέθηκαν στο ενωσιακό το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα φυσιολογικό. Οι "κιτρινόμαυροι" κουρασμένοι από τα συνεχή παιχνίδια και κυρίως από τον αγώνα κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης δεν πάτησαν περιοχή και δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου την άμυνα των φιλοξενούμενων.


Από την άλλη ο Παντριαδικός εκτός από την ουσία είχε και την τύχη με το μέρος του όποτε χρειάστηκε. Το 0-1 έγινε με αυτογκόλ του Πατρινού στο 28΄ όταν στη προσπάθεια του να διώξει με το κεφάλι σέντρα "ξυραφιά" μέσα στη περιοχή την έστειλε στο παραθυράκι της εστία του. Στο 45΄ο Χασάνδρας με απευθείας εκτέλεση φάουλ κρέμασε τονΜόνο που περίμενε σέντρα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του 0-2.

Στην επανάληψη και ενώ όλοι πίστεψαν ότι οι γηπεδούχοι θα πιέσουν για να γυρίσουν το παιχνίδι η Τριάδα διαχειρίστηκε πολύ έξυπνα το υπέρ της σκορ και κατάφερε στις καθυστερήσεις να μετατρέψει σε θρίαμβο τη νίκη της. Ήταν το 92΄όταν ο Σίδερης με απευθείας εκτέλεση φάουλ τρύπησε το τοίχος και έστειλε τη μπάλα στην αφύλακτη γωνία του Μόνου0-3, ενώ στο 71΄ ο Σαρρής είχε δοκάρι για να κάνει το 0-3 νωρίτερα.

ΑΕΚ Χαλκίδας :
 Μόνος, Μεταξάς, Δουρμούσογλου (70΄Μπατζαλής), Μπισμπικόπουλος, Πατσατζόγλου, Πατρινός, Παριανός, Ξιφαράς, Τσιβίκας, Παπαϊωάννου, Παπαδέδες
Παντριαδικός:
 Ντελέκος, Καραμπέτσος, Γραμματικός, Κουρούπης, Γκρινιάρης, Καλοχωρίσης, Χασάνδρας, Πουρνής, Σιαράπης, Καραντάκης, Τσούτσης. 









ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: