Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 1 - 1


Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν η Δροσιά και ο Απόλλων Ερέτριας με το ισόπαλο 1-1 σε ένα αγώνα μοιρασμένο και με λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, τους γηπεδούχους να προηγούνται στο σκορ και τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν στροφές στη επανάληψη να καταφέρνουν να ισοφαρίζουν και να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά και να βρίσκονται απέναντι σε ένα εξαιρετικό γκολκίπερ (Τσιβίκα)  που έκανε σωτήριες επεμβάσεις, ενώ είχαν και ένα δοκάρι.
Μοιρασμένος και με παιχνίδι κέντρου ξεκίνησε ο αγώνας με λίγες φάσεις και στο 14' η Δροσιά κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαντζούνη ο Λάμπρου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ 1-0.
Η Ερέτρια απάντησε στο 31' με μια μεγάλη ευκαιρία σε κεφαλιά εξ επαφής του Τόρα που έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή.
Στο 42' γυριστό σουτ του Ευγενίου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τσιβίκας.




Στην επανάληψη ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά και στο 47' με τον Μώρο έχασε την ευκαιρία με τον Τσιβίκα αρχικά και τους αμυντικούς στην συνέχεια να διώχνουν κόρνερ.
Στο 49' νέα εντυπωσιακή επέμβαση του Τσιβίκα σε απ' ευθείας φάουλ του Λιατύφη.
Στο 52' η Δροσιά έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν ο Τρίκκας αστόχησε σε τετ-ατε.
Στο 54' ο Απόλλωνας ζήτησε πέναλτι σε σε μαρκάρισμα στον Τόρα που θεώρησε ανατροπή.
Στο 56' Ο Φρυγανάς βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το πλασέ του έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 61' ο αγώνας διακόπηκε για τρία περίπου λεπτά για να δοθούν οι πρώτες βοήθειας σε Τσιβίκα και Λιατύφη που συγκρούστηκαν στο αέρα.

Στο 65' ένα τρομερό σουτ του Μώρυ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Τσιβίκα.
Στο 67' ο Σπόλλωνας ισοφάρισε όταν ο Τόρα έδωσε πάσα στον Λιατύφη που με σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ου Τσιβίκα 1-1.
Στο 69' και πάλι ο Τόρα πάσαρε στον Λιατύφη που πλάσαρε άουτ.
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και η λήξη βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με 1-1.
ΑΠΚΟ Δροσιάς: Γιάννης Μπασούκος.
Τσιβίκας, Τσούτης Ειρ, Μαντζούνης, Κηπιώτης, Νικολάου, Τσούτης Αθ, Χρόνης(75' Σρταθαράς),Καρόκης, Φρυανάς(69' Παναγιώτου), Λάμπρου, Τρίκκας(Νιάφας).
Απόλλων ΕρέτριαςΔημ Βαλκάνος.
Τζαβάρας, Φορμούζης(85' Πεππές), Λιατύφης, Βελαέτης, Ντουλαβέρης, Τσολάκος, Μεμάϊ, Ευγενίου(75' Σμπιλίρης), Φραγκάκης, Τόρα, Μώρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: