Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΣ 1 - 1


Ολυμπιακός Χαλκίδας και Ταμυναίκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 σ' ένα νευρικό παιχνίδι που κρίθηκε μέσα σε ένα 2λεπτο. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι δυο γκολκίπερ οι οποίοι με τις επεμβάσεις τους κράτησαν το παθητικό τους στο ένα τέρμα. Αρχικά ήταν ο Σολογιάννης που δεν επέτρεψε στον Τσαλιαγκό να σκοράρει στο 42΄ από την άσπρη βούλα και απέτρεψε το γκολ στο πέναλτι που ορθά καταλόγισε ο Κασομούλης. Η απάντηση του Ντουρέκα ήρθε στο 80΄ με διπλή επέμβαση στα σουτ του Σκριβάνου αρχικά και του Ζαχαριά στη συνέχεια που απέτρεψε το 2-1.


Το σκορ του αγώνα διαμορφώθηκε στο διάστημα 72΄-74΄ με τον Ιωαννίδη να σκοράρει στο 72΄ κόντρα στη ροή του ματς με σουτ μέσα από την περιοχή και να κάνει το 1-0. Και λέμε κόντρα στη ροή καθώς οι φιλοξενούμενοι πίεζαν στο πρώτο 25λεπτο της επανάληψης, χωρίς πάντως να έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των ερυθρόλευκων.Ο Ταμυναϊκός είχε έτοιμη την απάντηση του και στο 74΄ο Κούρτης με σουτ από το ύψος του πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1.


Το 2ο ημίχρονο ήταν αρκετά καλό με τις δυο ομάδες να προσφέρουν καλό θέαμα στους 80 περίπου φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Αντίθετα το πρώτο μέρος ήταν κακό με έναν διάχυτο εκνευρισμό να επικρατεί χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ο Κασομούλης προκειμένου να μην ξεφύγει ο έλεγχος έδειξε πολλές κίτρινες κάρτες ενώ απέβαλε και τον γενικό αρχηγό του Ταμυναϊκού από τον αγωνιστικό χώρο. Μόνες καλές φάσεις σε αυτό το διάστημα το χαμένο πέναλτι της ομάδας του Αλιβερίου και ένα σουτ του Τζάβρα στο 45΄ που εξουδετέρωσε ο Ντουρέκας.

Αψιμαχία με αφορμή την εξέλιξη του αγώνα είχαμε και μετά τη λήξη με τους Ιωαννίδη και Σταματούκο να διαφωνούν για το ποιά ομάδα αδικήθηκε με το τελικό 1-1, που πάντως στα μάτια των ουδέτερων παρατηρητών φαντάζει το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός Χαλκίδας (Ιωαννίδης-Τσιμηχόδημος):
Σολογιάννης, Γ. Αγγελάτος, Καρβέλης, Σταύρου, Μουσάι, Μπασινάς (86΄Τσίμπος), Τζ'αβρας, Ζαχαριάς (81Ευσταθίου), Ιωαννίδης, Σκριβάνος, Αντωνάτος (90΄Τσιακουλής


Ταμυναϊκός (Σ. Σταματούκος):
Ντουρέκας, Αναστασίου, Ιωαννίδης, Καρατζάς (82΄Αργύρης), Θωμάς, Πιλάτης, Σταμέλος (24΄Δ. Λύκος), Τσάγκος, Τσαλιαγκός, Κούρτης, Μανδράκας


Δεν υπάρχουν σχόλια: