Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΑΟ Χαλκίς-Βύζας 1-2 : Ήττα εξελίξεων για τους "νερατζούρι"


Το κεφάλι του Πέτρου Δημητρίου ζητούσαν οι φίλαθλοι της Χαλκίδας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Βύζα. "Δημητρίου παραιτήσου μόνος σου", "Σήκω φύγε άσχετε" και πολλές τέτοιες ατάκες περιλάμβανε το μενού στο γ΄ημίχρονο του αγώνα. Στη θέα του προπονητή του ΑΟΧ οι οπαδοί ξεκίνησαν τα "μπινελίκια" ο Δημητρίου ανταπέδωσε και το κλίμα έγινε εκρηκτικό.

Τα παραπάνω ήταν απόρροια της ήττας που συνοδεύθηκε από κακή απόδοση για την ομάδα Χαλκίδας. Η ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους ήρθε νωρίς-νωρίς μόλις στο 4΄με τον Βλάχο να μην μαρκάρετε έξω από τη περιοχή και να νικάει τον Ντουμάνη για το 0-1. Δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με τον ίδιο τρόπο παραλίγο να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Η ομάδα του Πέτρου Δημητρίου απείλησε στο 35΄ με τον Βαλκάνο να εκτελεί φάουλ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Καρνέση.

Με διαφορετικό τρόπο οι ποδοσφαιριστές της Χαλκίδας δεν μπορούσαν να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων η οποία ήταν καλά διβασμένη και προσαρμοσμένη πάνω στον πρώτο σκόρερ Νίκο Σταματάκο. Στο 53΄ η λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Ντουμάνη στη μακρινή εκτέλεση φάουλ τους Α. Μαζιώτη είχε σαν αποτέλεσμα το 0-2. Στο 65΄  2ο δοκάρι για τη Χαλκίδα πάλι από στημένο. Ο Τσατσαρώνης εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στα τελευταία 15 λεπτά οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν αρχής γενομένης της αποβολής του Λιώρα με 2η κίτρινη κάρτα στο 74΄. Τρία λεπτά αργότερα μετά από φάση διαρκείας στη περιοχή του Βύζαντα ο Αχείμαστος έβγαλε τη σέντρα και ο Καραμπάς με κεφαλιά ψαράκι μείωσε σε 1-2, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να πάρει φωτιά στο τελευταίο 10λεπτο. Τελικά το 1-2 παρέμεινε μέχρι τη λήξη καθώς στο 87΄ο Βαλκάνος από πλεονεκτική θέση αστόχησε, ενώ στο 89΄ το πλασέ του Επιτροπάκη απόκρουσε ο Καρνέσης.
"Χάσαμε από προσωπικά λάθη", είπε για μια ακόμα φορά ο Δημητρίου μεταθέτοντας ξανά τις ευθύνες και κατέληξε : "Ο κόσμος είναι αχάριστος". Το κλίμα για τον τεχνικό του ΑΟΧ είναι πολύ βαρύ και δεν αποκλείεται σήμερα κιόλας η απόλυση του.


 Πολύ καλή η διαιτησία του Κάτοικου και των βοηθών του Μητρόπουλου και Δέτση.

ΑΟ Χαλκίς (Π. Δημητρίου); Ντουμάνης, Αχείμαστος, Τσατσαρής, Μπακομήτρος, Τσούπρος (46΄Επιτροπάκης), Καραμπάς, Αποστολόπουλος, Βαλκάνος, Στασινόπουλος (66΄ Ζουζουλής), Σταματάκος, Τσατσαρώνης.

Βύζας (Δ. Μανταλόβας): Καρνέσης, Λένος, Λιούρας, Μπαντούνας, Βαρδακώστας, Τσόνκοφ, Παιδάκης, Ι. Μαζιώτης (80΄Μιχαλαλόπουλος), Ρόγκας, Α.  Μαζιώτης (87΄Μπράχο), Βλάχος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: