Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 2 - 3


Σημαντική νίκη σημείωσε η Μακρυκάπα μέσα στην Δροσιά με τρία γκολ του Ζαούρη και μάλιστα με ανατροπή, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε ισοφάρισε και στην επανάληψη να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς στο τελικό 2-3 υπέρ της Μακρυκάπας.

Δυνατά μπήκε στον αγώνα η Δροσιά και στο 7' κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Τσούτης Ειρ. πάσαρε στην εστία και ο Λάμπρου με πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 1-0.



Στο 14' οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Τσούτης Ειρ. μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μπόλμπαση γράφοντας το 2-0 σε ένα πρώτο εικοσάλεπτο όπου η Δροσιά είχε την υπεροχή.
Μετά τα γκολ που δέχθηκε η Μακρυκάπα  ισορρόπησε τον αγώνα και στο 25' μείωσε με τον Ζαούρη που δέχθηκε σέντρα από τον Τσομάτσκα και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 2-1.
Στο 30' τραυματίστηκε ο Παναγιωτάκος και αντικαταστάθηκε με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό.


Επτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την ισοφάριση 32' και πάλι με σκόρερ τον Ζαούρη που με ένα εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό σουτ κρέμασε τον Τσιβικα ισοφαρίζοντας σε 2-2 που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι είχαν ελαφρά πρωτοβουλία και κατάφεραν στο 79' να κάνουν την ολική ανατροπή με το 3ο γκολ που πέτυχε ο Ζαούρης όταν μετά από σέντρα με πλασέ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-3 που ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.
ΑΠΚΟ Δροσιάς: Αντωνόπουλος
Τσιβίκας, Τσούτης Ειρ, Ματζούνης, Κηπιώτης, ΤσούτηςΑθ,Νικολάου,Ρουμπής, Καρόκης,(59' Σουλιωτάκης), Παναγιωτάκος (30' Τρίκκας), Λάμπρου, Χρόνης.
ΑΟ Μακρυκάπας: Βαγγ. Τόγιας.
Μπόλμπασης, Μπαλόζι,Χασάνδρας, Καρκαλής, Θωμόπουλος, Παπίλας, Ντούμας,(65' Βαρτζής), Ρωμανός, Ζαούρης(83' Πολυχρόνης), Τσομάτσκα, Κούκα(71' Τσώκος).

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νερούτσος

Δεν υπάρχουν σχόλια: